4 hozzávaló - új szakácskönyv mindenkinek!
Címlap / Asztalra / 4 hozzávaló - új szakácskönyv mindenkinek!

4 hozzávaló - új szakácskönyv mindenkinek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Jaffa kiadó gondozásában jelent meg egy új szakácskönyv 4 hozzávaló címmel! 

Tényleg mindenkinek szól, hiszen egyszerű, családias ízvilágú recepteket tartalmaz - tévéműsorukból is jól ismert két ausztrál anyuka, Rachael és Kim bebizonyítja: mindössze 4 hozzávalóból is remekműveket lehet készíteni!

Atyaég, mit fogok főzni ma vacsorára? Hogy tudnék kevesebb pénzt költeni a boltban, kevesebb időt tölteni a konyhában és több időt a gyerekeimmel? Hogyan lehet kevésbé stresszes és jobban szervezett az életem? Ez a szakácskönyv azoknak szól, akikben valaha felmerültek már ezek a kérdések.

Rohanó világunk léptékére összeállított szakácskönyvükben minden recepthez 4 vagy annál kevesebb hozzávaló kell, amelyeket akár a magyar hipermarketekből és piacokról is be lehet szerezni. A csak Ausztráliában és Új-Zélandon több mint 1 millió példányban elkelt könyv szerzői ezen kívül számos ausztrál különlegességgel is megismertetik olvasóikat.

Nagyon izgalmasan hangzik, hiszen látom magam körül,hogy bár az emberek vágynak a házias konyhára de nehezen találják meg a szükséges recepteket amelyel időt, pénzt spórolhatnak, gyors és mégis finom ételekkel láthatják el a családjukat!

Ajánlom a könyvet mindenkinek aki szeretne új recepteket megismerni Kim McCosker és Rachel Bermingham jóvoltából!

RECEPTVERSENY!!!!!!

Nyerj egyet az új 4 HOZZÁVALÓ című szakácskönyvből!

Mit kell tenned?
Válassz egy receptet a Harmonet - Nagyi konyhája rovatából, készítsd el, fotózd le és küld el nekünk a recept@harmonet.hu címre!

Beküldési határidő: November 11. péntek


Nem kell profinak lenned -sem a sütés-főzésben, sem a fotózásban - a lényeg, hogy lelkes és ügyes légy! Sorsolással fogjuk kiválasztani a legjobb 2 beküldőt - így egyenlő esélyt kapnak a kezdők és a profik is!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5161 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x