include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/include/median_1.php"); ?>
Az öt legfinomabb túrókrém!Túró a kedvencünk! Kipróbált túrókrém receptek, rangsorolva. Olcsó, finom,...Íme, a paleo álom mákos, meg a szaloncukor kiváló alternatívájaAz ünnepek alatti vendégeskedés gyakori velejárói a plusz kilók, pedig egy...Karácsony = elhízás?Bizony lehet enni süteményeket, karácsonykor is. Ám nagyon fontos, hogy mivel...Sztívia: a növények szupersztárjaA sztívia az emberi szervezetre pozitív hatással rendelkező növények egyike,...Természetes eredetű édesítők új generációja: sztívia, agavészirup, xilit és társaikAz egészséges táplálkozásra odafigyelők számára jó hír, hogy ma már egyre...Cukor nélküli világ?Lehet cukor nélkül élni? Egy átlagember évente 40 kg cukrot fogyaszt el. Nagy...Gének határozzák meg, ki az édesszájúSokan éreznek lelkiismeret furdalást nassoláskor, pedig van, akinek nehezebb az...Cukor - a szexuális élet megrontója?Köztudott, hogy jónéhány betegség alapja a túlzott cukorfogyasztás. Egy közelmúltban...Nassolj büntetlenül! Édességek kompromisszumok nélkülMindenki elcsábul időnként egy kis édességre: ebéd után, vacsora helyett vagy...Karácsonyi püspökkenyér cukorbetegeknekCukorbeteg van a családban? Íme egy olyan recept amit elkészíthetsz és ő is...Mi micsoda? A nyírfacukor vagy xilitNyírfacukor, egy természetes édesítőszer, mely alig tartalmaz szénhidrátot....Mi micsoda?Az agave szirupEgészséges alternatívát keresel az édesítésre? Ismerd meg az agave szirupot!...Mérgező? Gondolatok az édesítőszerek körülAz édes íz, illetve az édes ízű táplálékok (ilyen pl. az anyatej is) kedvelése...Aszpartam - az édes mérgezés. Légy résen!Ha ez mind hihetetlennek is hangzik számodra, "biztos, ami biztos" alapon azért... |