Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Otthon

A város, ami soha nem alszik, most teljesen kihalt

New York, 2020. május. Az epicentrum. Az itt töltött közel 11 évem alatt volt már földrengés, hurrikán és superstorm is. Megúsztam. Most is így lesz, és nem lesz semmi bajom. Ezt szajkózom, ezt kell tudatosítanom magamban.


Hónapokig otthon a gyerek - a szorongás és bizonytalanság oldása

Még egy hónapig az iskolások biztosan otthon maradnak, az óvodásoknak és bölcsődéseknek pedig csak egy részének biztosított az intézményi felügyelet. A helyzet bizonytalansága, az ingerszegény környezet és a barátok nélkülözése komoly lelki sérüléshez vezethet a gyerekek körében - ezt hivatott oldani a Blum program neves meseterapeuta, pszichológus és drámapedagógus csapata, interaktív közösségi mesefeldolgozással.


 Anyák napjára

Csak engedd meg magadnak ezeket a gondolatokat. Ha valamelyik nehéz ebből, akkor dolgod van vele. Az anyaság a legszebb, ám olykor legnehezebb feladataink között van. Fogadd május első vasárnapját most egyszerűen csak így: Anyának lenni jó…


Karanténidő Kanadában - egy új életforma megszokása

Megváltozott élet, nehézségek és pozitívumok, amiket a koronavírus miatti intézkedések okoztak. Folytatjuk a kitekintő sorozatot: ezúttal a kanadai mindennapokba tekinthetünk be, Nagy Beáta jóvoltából.


Élet Kréta szigetén a világjárvány alatt

Viktória 2007 óta él Heraklionban, Kréta szigetének fővárosában, mely egyben Görögország negyedik legnagyobb városa. Hogy telnek most a mindennapok? Hogy viseli a bezártságot Viktória 10 éves lánya, akit egyedül nevel? És milyen a görögök hozzáállása?


A jó szülők 3 legfontosabb tulajdonsága

Van három olyan fontos tulajdonság, amire mindenképpen szükséged van szülőként - te vajon mennyire vagy birtokában ezeknek?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x