A rontás, mint vírus - spirituális programozás profiknak
Címlap / Ezotéria / A rontás, mint vírus - spirituális programozás profiknak

A rontás, mint vírus - spirituális programozás profiknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A szándékos átok rendkívül ritka. A legtöbb rontás, amit "beszedünk", inkább meggondolatlanul kimondott szitkokból áll össze, amik által elhisszük, hogy hülyék, sikertelenek, tehetetlenek, nincstelenek illetve szerethetetlenek vagyunk.  

A rontások „elszabadult” energiacsomagok; valaki haragjában káromkodott egy-két cifrát, ami adott esetben önálló életre kelt. Vagy megtalálta a „célszemélyt” (akire emberünk haragudott), vagy bolyong ide-oda, mint a gólya… a levegőben.

Az átok, mint vírus

A rontás gyakran a számítógépes vírusokhoz hasonló módon terjed.
Most nézzük meg ezt a folyamatot (rendhagyó módon) a „vírus” szemszögéből: Nem szeretetből, hanem haragból fogant, „véletlenül”. Nem biztos, hogy tudja, mit okoz a „gazdájának”, akit megtámadott, de azt egész biztosan érzi, hogy valami nem OK, valami itt nincs rendben. Hiszen ha a „gazda” pl. nem egészséges, az valahogy nem tökéletes állapot, egy ilyen energiacsomagnak sem, hiszen ő maga sem kap egy ilyen személytől elegendő energiát. Ugyanakkor önmagától nincs annyi intelligenciája, hogy belássa: „én adom azt a programot, ami által a „gazdámtól” én sem kapok elég energiát.

És akkor jön a mágus, meg a javasasszony, meg az akárki, és üldöz engem, és azt mondja, hogy én rossz vagyok, és menjek ide vagy oda – sehol sincs maradásom, de én csak egyetlen egy programot tanultam, ennyit kaptam, nem tudok mást!”

Ráadásul ha csak úgy „szimplán”  elűzzük, lehet, hogy másokat fog „megtámadni”, hiszen önmagától tényleg nem tud semmi mást.



Büntetni Isten dolga


Akkor viszont mit tehetünk? Először is annak a személynek a büntetését, aki a rontást küldte, bízzuk az égiekre – nem a mi dolgunk. Majd a karmája rendezi a dolgot, efelől nyugodtak lehetünk, hiszen mindig mindennek van valamilyen következménye, bármit is teszünk – ez alól nincs kivétel.

OK, de mi legyen a rontással magával?

Az igaz, hogy neki magának nincs eszköztára ahhoz, hogy megváltoztassa a programját – de nekünk van. Nem kell ahhoz programozó matematikusnak lennünk, hogy egy ilyen energiacsomag programját „átírjuk” – az, hogy ezek olyanok, mint a kis programok, egy nagyon valós hasonlat. Csak nem programnyelvi parancsokból állnak, hanem energia-és információ-halmazból.

Ne töröld, nyúlj bele a programba

Tehát a megoldás egyszerű: írjuk át a programját! OK, de hogyan?
Először is figyeljünk oda önmagunkra, ill. arra a személyre, akiről le akarjuk venni a rontást. Mi a jellemző problémája?



Még ha azt is mondja, hogy minden, akkor is találhatunk egy-két „főokot”, ami nem hagyja kiteljesedni. Bízzunk az intuíciónkban! Az a probléma, hogy a megrontott személy nem teljesen egészséges, és ettől nincs energiája szinte semmire? Vagy alapvetően a sikerek kerülik el, és az emiatt érzett csalódottsága hat ki élete más területeire? Vagy a szerelemben nincs soha szerencséje, és ettől esett mély depresszióba? Ha végképp semmi ötletünk sincs, kérdezzük meg a rontást magát. Közeledjünk nyitott szívvel hozzá, és figyeljünk oda a válaszra. Lehet, hogy érzésben, lehet, hogy képben, vagy éppen hangban kapunk választ. Persze ehhez a lépéshez nem kis alázatra van szükség, hiszen egy „semmitől” kérünk tanácsot!

HarmoNet tipp: Az életed romokban. Lehet, hogy megátkoztak? >>

Ha megkaptuk a választ, és már tudjuk, hogy a rontás alapvetően pl. az egészségtől tart távol bennünket, akkor (szerintem) továbbra se küldjük el egyszerűen ezt az energiát – inkább használjuk föl! Mutassuk meg neki, mi a probléma!

„Nézd XY szenved, miattad! Nem egészséges, így nem tud a családjával sem olyan lenni, mint szeretne, ill. a munkahelyén sem tud jól teljesíteni! Szerinted nem szenvedett még eleget?” És fontos, hogy tegyük hozzá: „De nem te vagy a rossz, az nem jó, amit csinálsz! Te akár nagyon sok jót is adhatsz XY-nak! És ha így teszel, ő örülni fog neked és szeret majd nagyon!” Elképzelhetjük együtt, hogy XY ismét egészséges, derűs, és az élete minden területén rendbe jönnek a dolgai.

Válts pozitívra

Nézzük meg, hogy az eddig rontó energiacsomag, hogy tud neki valóban segíteni! Pl. ugyanazt az energiát használhatja, mint eddig, csak most más irányba. Nem elszívja a sejtekből az energiát, hanem az univerzális (vagy Föld-)energiát gyűjti össze, és a sejtekbe vezeti. Vagy „megtörölgeti azt a szemüveget”, ami eddig eltakarta a sikergyanús lehetőségeket. Persze XY-nak fontos a lelkére kötni, hogy köszönje meg ennek az energiacsomagnak a segítséget!



Tegyük helyre az elemeket

Pici kitérő, de fontos tudnunk a sikerhez: az, hogy van egy „rossz” tulajdonságunk, vagy egy ilyen rontó energiacsomagunk, érdemben nem jelent semmit. Tényleg semmit. Ezek erők, amiket MI használhatunk. Tehát NEM ők használnak minket! Ezek erők, energiák. Az irányukat mi, emberek szabjuk meg. Kedvenc példám erre az agresszió.
 
Az agressziót elég rossznak szoktuk bélyegezni, pedig az is csak egy energia, ami kifelé irányul. Hogy mire használjuk? MI döntjük el!!!
 
A közelmúltban látható volt egy film Teréz Anyáról. Én láttam (s valószínűleg Te is) néhány képet az igazi Teréz Anyáról akkor, amikor még élt. Kicsi, törékeny asszony volt. Mégis milyen hatalmas energiára volt szüksége ahhoz, hogy Calcuttában annyi mindent keresztül vigyen, mint amit tudott. A film is mutatta: eleinte igen heves ellenállásba ütközött; mindenki vagy a konkurenciát vagy éppen a bolondot látta benne, vagy azt, aki egy „idegen Isten” nevében próbál meg bármit is tenni.

És mégis megcsinálta, és szentként gondolunk rá. Mi volt ez az erő, amit ő használt, ha nem agresszió? Hát nem agresszió kellett ahhoz, hogy az igazát keresztülvigye egy támadó, de legalábbis gyanakvó környezetben? Legalábbis ellentmondás, dac kellett. Akkor Teréz Anya rossz lett volna? Dehogyis! Ő pontosan tudta, hogy ezt az agressziót, energiát, ami benne volt, hogyan lehet valamilyen nagyon-nagyon nemes cél érdekében használni. Szerintem csak megköszönhetjük neki, hogy megmutatta ezt az utat – akármilyen vallást, hitet is követünk mi magunk.


A szerző informatikus, és ezoterikus tanácsadó

Cikkünk előző részei:

Az életed romokban. Lehet, hogy megátkoztak? >>
Rontás, szerelmi kötés, fekete mágia - mielőtt hozzáfognál >>


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 13974 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x