Örömkönnyek az Oroszlán álomhavában!
Címlap / Ezotéria / Örömkönnyek az Oroszlán álomhavában!

Havasi Patrícia

Örömkönnyek az Oroszlán álomhavában!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Nap belépett az Oroszlán jegyébe... Aranyeső vár a legtöbb Oroszlánra és mindenkire, akinek Napja, Holdja vagy Aszcendense az Oroszlán jegyében áll!  

Eljött az Oroszlánok ideje, nemcsak a Nap ragyog az Oroszlán jegyében, hanem a szülötteire is igazi ragyogás vár. Az eddigi álmokat, korábbi reményeket felválthatja a kézzelfogható boldogság. Milyen bolygómozgások és hatások lesznek az Oroszlán havában?

De elő még nézzük meg, milyen is egy vérbeli Oroszlán: az Oroszlán jegyű ember mindig nemes érzelmű, kitartó, nagylelkű, igazságos, őszinte, elszánt, előzékeny, bátor, gyors, energikus, heves temperamentumú, öntudatos, és sajnos hiú. Emiatt dicsérni, dicsérni és csak dicsérni kell őt, amit hatványozottan hálál majd meg. Szeret élni, és nem mellékes, hogy tud is. Még jobb, ha ezt a környezete el is ismeri.

Az egyik legbarátságosabb és legszenvedélyesebb jegy a 12 asztrológiai jegy közül. Nagyvonalú az anyagiakban és hiányban nem kell szenvednie, mert mindig is lesz miből adakoznia. Ha ad szívesen ad, ha kér, akkor ott ellenvetésnek sosincs helye. Ha úgy adódik, hogy kérését figyelmen kívül hagyják, és nem kap, akkor visszavonul, és egy életre megjegyzi. A hazugsággal, kicsinyességgel, körülményességgel, rosszindulattal nem tud mit kezdeni. Óriási energiája van, olyan nincs, hogy ne csináljon semmit, és amit csinál, abban ő a király.

Meggyőződései mellett szenvedélyesen lép fel. Bizakodva lendül előre és máris a bíztató jövő víziójában él és csak idő kérdése, hogy mikor éri el álmait.



Milyen égi események történnek az Oroszlán tranzit alatt?


Július 23-án a Nap zodiákusi jegyet váltott, és átlépett a Rákból az Oroszlánba, július 28-án pedig a Vénusz is követi. Megjutalmazza majd és elhalmozza minden földi jóval az Oroszlán és a Vízöntő szülötteket. A Vénusznak hála, itt a nagy szerelem ideje is, olyan amiről mindenki álmodozik, és remélem, még egyetlen Oroszlán sem adta fel az álmait!  

Augusztus 12-től pedig eljön az aranyeső és az örömkönnyek ideje is. A tranzit Jupiter, az életöröm, a bőség, jókedv, nagy szerencse bolygója ugyanis irányt vált majd és direkt mozgásba kezd újra, ezzel pedig végre eljön a megérdemelt jutalom, de csak akkor, ha megtanulta minden Oroszlán a leckét.

Ha sikeresen vizsgáztak a királyi jegy szülöttjei, akkor minden korábbinál nagyobb lehetőségeket ígérő időszak lesz az övéké. Egyes Oroszlánokat és Nyilasokat az egekbe emel majd, de az Ikreknek sem lesz okuk panaszra. Márai Sándor szavaival szeretnék minden kedves Oroszlánnak (köztük magamnak is) boldog születésnapot kívánni, és ne feledd, kedves Oroszlán, a legjobb, még csak most jön!

Jó tanács, hogy a siker, az öröm és bőség idején se szálljunk el és maradjunk meg embernek, legyünk mindig tudatosak, mert fentről lehet igazán nagyot esni, amit ugye jobb lenne elkerülni:

„Mindig váltani az élet ritmusát. Tudatosan és figyelmesen cserélni munkát, pihenést, koplalást és bőséget, józanságot és mámort, igen, még gondot és örömet is; tudatosan felállni az élet terített asztala mellől, mikor legjobban esik a bőség, tudatosan bekapcsolni gondokat és feladatokat, melyeknek nevelő erejük van. Nem elbízni magad semmiféle helyzetben.”
 (Márai Sándor)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4877 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x