Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Ezotéria

Három tuti Valentin-napi szerelmi varázslat

Az ismert mágus, parapszichológus, Lénárt Évi most három olyan varázslatot mutat, amely a szerelem bevonzásában segíthet nekünk.


Szerinted hol tartasz most? - Az asztrális világ hét szintje

A szellemi szférákban is léteznek különféle hierarchiák, csakúgy, mint a földi életünkben. Ezek azonban a lelkek fejlettségi fokát jelentik - nézd meg, Te hol tartasz spirituális szemszögből!


Minden hiba kijavítható!

Elő a korrektort, és kész. Fizikailag, virtuálisan és mentálisan. Nincs olyan hiba, ami ne lenne helyrehozható, csak tudni kell, hogy mihez nyúljunk, mi legyen a varázsszó, és ez a varázsszó hogy használható.


Melyik lesz a te mágikus színed? Keresd ki!

Ha ismered a színek hatását, akkor könnyedén kiválaszthatod azt, amelyik jó kedvre derít ezeken a borongós és depresszióra hajló téli napokon. Bizonyos színek energetizálnak, mások segítenek megnyugodni, és vannak olyanok is, amelyek önbizalmat adnak. De melyik is lesz a te mágikus színed?


 Vaknak született fiam lát - Az idealista és a realista gondolkodás közötti különbség

1989-ben egy koraszülött, vak kisfiú anyjának azt mondták: a babájának mindössze tíz százalék esélye van a látásra. Az egykori kisbaba, ma már 31 éves, kettes és egyes szemüveget hord, és remekül lát. Az izgalmas történetet édesanyja meséli el. A beszámolót az Agykontrollosok pontosan érteni fogják!


Érd be a legjobbal!

Aki már szüretelt almát, jól tudja, hogy a legszebb, legérettebb, legzamatosabb almák a fa legmagasabb pontján vannak, és mindig nehezen elérhetőek. Fel kell mászni értük annak, aki meg akarja őket kóstolni. Ahhoz, hogy elérjük őket, tenni kell: létrát szerezni, jól tudni fára mászni - vagy magasra ugrani.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x