HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-20
Ezotéria

Kulcsok a valódi életutadhoz - angyali segítséggel

Vajon milyen lehetőségek várnak személyes életutadon? Mi akadályozza vajon, hogy ezek a zárt ajtók feltáruljanak, és vajon mi az a kulcs, ami nyitja a jóléted ajtaját? Tudd meg most! B Nagy Magdi cikke.


Hála, a jólét teremtés titkos receptje

Miért jó ha használod a hála energiáját? Mire figyelj és hogy lehet vele jólétet teremteni? B.Nagy Magdi mai videójában elárulja azt a titkot, amivel te is feltudod pörgetni a jólét energiákat az életedben. Ismerd meg a Te is!


A Rák jegyébe lépő Nap és Merkúr mit hoz vajon Életedbe?

A következő időszakban jelentős bolygóváltás, mozgás nem várható, ellenben a Nappal együtt a Merkúr is jegyet vált. Ikrekből ma átlép a Rákba, így ez vár majd Rád a következő időszakban, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Rák jegyében áll!


Szentiván-éj a Mágia és a Varázslatok éjszakája

Szent Iván éjjelén van a nyári napforduló ünnepe, ezen a napon van a föld legrövidebb éjszakája. Ezen az éjszakán minden kívánság teljesül,minden varázslat hamarabb hat a szokásos hatóidönél.


Melyik a te utad?

Mi a helyzet a megerősítésekkel és a vizualizációval? Ha folyamatosan olyasmit mondogatsz magadnak, ami távol áll a valóságtól, vajon jobbá teszi-e az életed? Ha neked ez működik, folytasd. Ha valamin változtatni akarsz, akkor neked kell változnod. Nincs más út.


FIX PONTOK A SZÜNTELENÜL VÁLTOZÓ ÉGBOLTON

MIÉRT MŰKÖDIK A NYUGATI ÉS A VÉDIKUS ASZTROLÓGIA IS? Az asztrológia tudományát és a horoszkópkészítés hagyományait évezredek óta alkalmazzák a különféle kultúrákban. Mivel sosem tartozott az egyszerű tudományok közé, ezért tanításait a papok, tanítók, szentek és bölcsek sajátították el a legmélyebben, amit aztán generációról generációra továbbadtak tanítványaiknak - saját tapasztalataikat is beleszőve. Így alakult át az asztrológia egy eredetileg a szentírásokból, Istentől, a transzcendensből fakadó tudományágból a ma már szinte empirikus módszerekkel kutatott és egyre inkább nem csak a kiválasztottaknak szóló, általánosan ismert és elfogadott módszerré.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x