Te milyen típusú szépség vagy? Tündöklő tavasz?
Címlap / Szépség-Egészség / Te milyen típusú szépség vagy? Tündöklő tavasz?

Szilágyi Dorottya

Te milyen típusú szépség vagy? Tündöklő tavasz?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A tavasz jóformán mindenki számára egy kellemes, üde, ragyogó, élettel teli évszak. A tavasz színtípusokra is jellemző ez a fajta üdeség, melegség. Megjelenésük ragyogó, könnyed. Viszont, van egy rossz hírem, sajnos sok tavasz típus előszeretettel tompítja le magát, ha ez még nem is tudatos. Lássuk, mit is tehetünk ez ellen. 

Az előző cikkben a tél típust fejtegettük, a mostaniban egy lényegesen melegebb és üdébb típusról, a tavaszról esik szó. Ahogy a bevezetőben már említettem, a tavasz típus legfőbb jellemzője a lágyság. Sok tavasz hölgy azonban, akár dacolva a túlzott fiatalos kinézetével, akár a drámaibb megjelenés érdekében előszeretettel viselnek hideg színeket, feketét, szürkét. Ezek a színek elhalványítják természet adta frissességüket és még öregítenek is. Na, de milyen színek jellemzik a tavaszt?


 
• Színtelítettség, színárnyalat:
A tavasz alapvetően meleg tónusú típus („sárgás-narancsos árnyalatok”). Bőrük üde, olivás, akár a friss virágos rét. Sok esetben szeplős, és/vagy pirulásra hajlamos. Megkülönböztetünk világos és élénk tavasz típusokat is.

• Szemszín:
Itt is megfigyelhető szinte az összes szemszín, ám tekintetük melegséget sugároz, a világos szeműeknél se vakító. Gyakori a zöld, a mogyoróbarna és borostyán sárga szemszín.

• Hajszín:

Természetes hajszínük legtöbbször szőkés (mézszőke, lenszőke, aranyszőke), szőkés-vöröses, de átmehet egészen arany-barnába is. Szemöldökük is sok esetben halvány, világos.

• Színek, amiket érdemes viselnie:
A tavasz típus ideális színei a világosabb színek. Bátran viseljenek napsárgát, vajsárgát, korallpirost, paradicsom pirosat, barackos rózsaszínt, lazacszínt, orgona lilát, türkiz kéket, kobalt kéket, fűzöldet, kiwizöldet, mustár sárgát, ekrüt, tört fehéret, borostyánt.

• Színek, amiket kerüljenek:
A tavasz típusok a téllel ellentétben feltétlen kerüljék a hideg, tiszta, kékes-fémes színvilágot, mint például a fekete, a fehér, a szürkéket, és a domináns kékeket.

• Híres tavaszok:

Nicole Kidman, Alicia Witt, Meryl Streep


A tavaszok azok a szerencsés típusok, akik olyan eredeti ragyogással rendelkeznek, mellyel a többi típus nem. Éppen ezért vétek elnyomni ezt a természet adta üdeséget.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 17302 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x