Szeresd anyát, védd a Földet! - Ajándéktippek anyák napjára...
Címlap / Szépség-Egészség / Szeresd anyát, védd a Földet! - Ajándéktippek anyák napjára

Szeresd anyát, védd a Földet! - Ajándéktippek anyák napjára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Föld anyánk, aki bennünket táplál. Számos kultúrában különös becsben tartják, tisztelik. Ideje megértenünk ennek a spirituális üzenetnek a hétköznapi lényegét: A Föld tart életben minket, és ha nem óvjuk meg, akkor az olyan, mintha saját anyánkat ölnénk meg módszeres kínzással. Védjük meg a Földet!  

 Mit szólnál, ha azt mondom, hogy minden egyes túlcsomagolt bonbon, minden egyes celofánba tekert virág, minden egyes textil, ami vizek tömegét szennyezi be, olyan ajándék volna anyák napjára, amivel az emberiség anyját, a Földet ölöd meg. Apró, kis lépésekkel teszed tönkre. 

Ez a füdőgolyó olyan, mintha a bolygó szertefoszlását szimbolizálná - pedig rajtunk múlik csupán, hogy megőrizzük és élményt nyerük a Föld által, feloldódva benne és újra meg újra megszületve, vagy tönkretesszük.



Miért adnál az anyukádnak olyan ajándékot, amely rossz a Föld anyának?


Válassz inkább olyat, aminek anyu is örül és a Földet sem terheled meg vele. Persze ne felejtsd el a nagyit sem, sőt vannak, akik ilyenkor a kersztanyukájukat is meglepik egy-egy aprósággal, hiszen, sokszor nekik is érdemes megköszönni, hogy "anyánk helyett anyánk" lett. 


Összeszedtünk egy csokorravalót a Lush különlegességeiből!






Itt van máris az Anyák napja két ikonikus színe, a lila és a fehér. Ugyan eddig orgonát szoktunk ajándékozni, na de az orgona virágának is sokkal jobb helye van a bokron, mint a vázában. Ezek a kikapcsolódást jelentő, lila és hófehér fürdőbombák nem csupán néhány pillanatnyi figyelmességet jelentenek, míg a virág el nem kezdi hullatni a leveleit és össze nem kell porszívózni, vagy seperni utána, hanem tényleg, valódi relaxáliós élményt adnak, ami minden anyukának a legnagyobb öröm. Ráadásul nem is kerülnek többe, mint az anyák napi virág, és ha még a kedvenc zenéjét is odakészíted a fürdőbe, és ki is takarítasz némi organikus tisztítószerrrel, hogy szabadon élvezhesse a kikapcsolódást, nos tényleg tettél az anyukádért! 

Ha valami többre vágysz ...




Néhány csomaggal is készültek az anyukáknak, melyek kifejezhetik azt a sok törődést és figyelmességet, amivel egész évben a gyerekek felé fordulnak. Ezek közt akad olyan is, amit nem papírba, hanem az óceánokon összegyűjtött, újrahasznosított PET palackokból újrahasztnosított meseszép kendőkbe csomagolva készítettek össze nektek - különös kedvencünk a cicás, aminek szerintem anyukák és nagyik tömege örülhet. (A Harmonet stáb macskarajongó!)



Ha elég figyelmes vagy, akkor a csomagolásokra is odafigyelsz. Az újrahasznosított papír, vagy az újrahasznosított palackokból készült holmik használatával is óvni tudod a bolygót, és sokkal kevesebb szemetet termelsz. 

IDE kattintva megnézheted a teljes kollekciót, és te is megrendelheted akár a cicás kendőt is >>> 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 2255 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x