HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-18
Címlap / Asztalra / Töltsd fel a vitaminraktáraid egy egészséges menüvel!

Töltsd fel a vitaminraktáraid egy egészséges menüvel!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-18

Közeleg a hideg idő, a megfázás-náthás időszak! Nem árt egy olyan menü amely feltölt energiával és vitaminokkal! A fogások külön-külön is elkészíthetők egy-egy ebédre vagy vacsorára, ötletalapnak is kitűnőek!  

 

Előétel: Őszi saláta

Hozzávalók: 1 fej jégsaláta, 1 fürt nagyszemű szőlő, 5 dkg dió, 1 zacskó rukkola saláta, kevés olivaolaj és citromlé, 15 dkg sajt (trappista, eidami vagy hasonló jellegű), só, bors

A salátákat megmosom, falatnyi darabokra vágom ill. tépkedem. A szőlőt megmosom, leszedem a száráról és kettévágom, a diót durvára aprítom. 2-2 evőkanál olivaolajat összekeverek citromlével, egy csipet sóval és borssal. Ezeket a salátákra öntöm, összekeverem majd rászórom a diót, a szőlőt és a sajtdarabokat.

Főétel: Fokhagymás-zsályás pangasius

Hozzávalók: 70 dkg pangasius filé, 4 gerezd fokhagyma, 6-8 zsályalevél, 10 dkg vaj

A fokhagymát összetöröm, a zsályaleveleket apróra vágom és a vajjal összekeverem. Egy kevés tengeri sót is teszek hozzá. A halfilét megmosom, 3-4 ujjnyi szeletekre vágom, leszárítom és bekenem a vajjal. Alufóliából nagy darabokat vágok és becsomagolom a halat. Egy tepsiben elrendezem őket és 180 fokon 15-20 perc alatt megsütöm.

Köretként cukkínit, kaliforniai paprikát (több színűt) csíkokra vágok majd kevés olivaolajon wokban vagy mély serpenyőben megfuttatom. Én úgy szeretem ha még roppanós de lehet fedő alatt kicsit puhítani saját levében. Fűszerként kevés frissen őrölt borsot ajánlok, nem szükséges egyéb. Csak kiegészítik de nem nyomják el a hal ízét.

Desszert: Citrussaláta
Hozzávalók: 3 narancs, 1 pomelo, 1 lime, 2-3 evőkanál méz, 2 evőkanál narancslikőr, csipetnyi fahéj

A narancsot és a pomelot meghámozom, kis darabokra vágom, a pomeloról a hártyás részeket leszedem. Egy másik edényben összekeverem a lime kicsavart levét a mézzel, narancslikőrrel és egy csipetnyi fahéjjal. Ezt öntöm a gyümölcsre és összekeverem! Néhány órára hűtőbe teszem!

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Fotó: piqs.de oldalról          Hengl fotója






 
 
[3063]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x