Megnyalatkozunk! Úgy eszel, ahogy szeretsz!

Jó lenne már az esti vacsi-randin tudni, milyen lehet a másik az ágyban? Sokan vágynak arra, hogy a csillogás mögé lássanak, és már a táplálkozási stílusról megtudják, mire számíthatnak a másiktól, ha végre eljutnak az ágyig. Kilenc típust, kilencféle szexuális hozzáállást figyelhetünk meg. Akár magunkat is tetten érhetjük.

Táplálkozik és megetet
Ez a típus nem tudja, hogy hol kezdődöm én, és hol érsz véget te. Így aztán gyakran beleeszik a másik ember tányérjába, csipeget egy-egy falatot a tiedből is. Ha le akarod nyűgözni, engedd meg neki, ez a bizalmas gesztus sokat jelent neki. Az étkekből a nagyobb adagokat kedveli, és gyakorta nem mozog eleget, így aztán lustácskának bizonyul, és ez igaz a szexre is. Ha lustasága ellenére sikerül az ágyba csalni, viszont meglepő találékonyságról tesz tanúbizonyságot, de ha megszokja, akkor kedvence a lusta szex. Ő hanyatt, te fölül.

A morzsás hasú habzsoló
Ő az akitől nem nagyon számíthatsz meghívásra. Legfeljebb a bélyeggyűjteményét hajlandó megmutatni, és ne hidd, hogy viccel, mert ő tényleg megmutatja! És semmi több. Nehezen válik meg tárgyaitól, imád birtokolni, így aztán magához vesz mindent ami adódik. A lényeg, hogy ne legyen túl drága. Így van az étkezéssel és a szexualitással is. (Csak a gyűjteményére költ!) Ha véletlen be is álltok a kínai büfébe egy menüre, készítsd a pénztárcádat. A szex számára gyakran tehertétel, hajlik arra, hogy csak a gyermeknemzést célozza meg. Nála minden nap Stefi nap, vagyi S tefizetsz.

A gourmand művész
Ő könnyedén meghív, kedvesen cseveg, de ne várd, hogy gyorsan választ az étlapról. Órákig mazsolázik, mire kitalálja, hogy mit enne, és még akkor is lehet, hogy félretolja az egészet. A szexben igényes, de lehet, hogy egy éjszakára szól a kaland és nem többre. Téged is a tányér szélére tol, ha nem vagy elég megfelelő. Imádja a különleges helyeket, szépen tálalt ételt, amiből csipegetni lehet. Vegetáriánus hajlamú is lehet. A szexben vagy ínyenc, vagy annak gondolja magát, de csak egy sima kis perverz.

A totális drabális
A testépítő teremből jön, és egyenesen a kajálda felé terel. Fehérjét nem eszik szénhidráttal, de egyébiránt kedves. Nála nincs kecmec, rögvest a lényegre tér, ha szexleni akar, megmondja, nem romantikázik fölöslegesen, az első randit is csak azért szervezi étterembe, mert úgy illik de egyébként jobb szereti, ha a nő főz odahaza és kész. Ez a világ rendje.

Játszik az étellel
Ez akkor jó, ha szexről van szó. Ő ugyanis mindenben nagy játékos, és semmit nem vesz igazán komolyan. Ő az, akit az sem zavar, ha te fizeted az egészet, akkor is a legdrágább ételt rendeli, ha ahhoz van kedve. Vidáman, minden falatot megízlelve eszik, és ugyanilyen boldog gyermekiséggel szeretkezik is. Szertelensége azonban nem mindig párosul hűséggel, de a jó szerető szerepkörére ő az ideális jelölt.

Alapos fapados
A szextől is fél, a kajától is fél, de megpróbál jó szerepjátszóként viselkedni, ezért nehéz fölismerni, mert szinte az összes többi szerint viselkedhet, ám lebukik, ha elkezd enni, mert általában nem az ételre koncentrál, hanem a mondanivalóra étkezés közben. A szexet is jól csinálja, de nagyon benne van, hogy csinálnia kell. Ő az aki megtanulja a Káma Szutrát, és jól végrehajtja a benne leírtakat, de a valódi élvezet a jó végrehajtásért jár neki. Minőségi szexet kapsz tőle, annyi szent.

A joviális úriember
Hajlik a spórolásra is, de nagyvonalú is tud lenni, ha arról van szó. Ő az aki nem költekezik fölöslegesen, de meg tudja adni a módját a dolgoknak. Fontosak számára a szokások, ő mindig be fogja tartani az udvariassági szokásokat az asztalnál, és a megfelelő ételt eszi a megfelelő körettel, ám jaj annak aki nem a megfelelő módon szolgálja föl! Ha ő a vacsorapartnered, ne bőszítsd a pincéreket.

Külsőleg kitűnő!
Aki kifogástalan étterembe visz - különleges és házias ételeket szolgálnak föl - makulátlan a terítő, a terítés módja és a felszolgálás is kifogástalan, tudhatod hogy itt aztán meg kell állnod a helyed, és minden kanálnak, villának és késnek ismerned kell a funkcióját, különben megbuktál. Figyelj arra, hogy rendes sorrendben rendelj minden ételt, és egyáltalán ismerd az összes etikett és protokoll szabályt. Ha vágyad, hogy a külvilágnak megfelelően élj, akkor ez a partner ideális neked. Ő az aki a selyem ágyneműbe, és a megfelelően dizájnos ágyikóba fektet, és maximális teljesítményre sarkall. De csak amíg a tested elég tökéletes az ágyikóhoz.

Biznisz az biznisz!
Számára az étkezés, a szex, sőt az egész élet, nem más, mint egy hatalmas üzleti küzdőtér, nyertesekkel és vesztesekkel. Ha vele mész étterembe, tud, hogy ezért a vacsoráért egyszer még benyújtják neked a számlát. Az illető a rád költött minden fillérjét úgy értékeli, mint befektetést a kettőtök kapcsolatába és vigyázz, mert ha meghiusítod, bizony leveri rajtad, mert ő nem szeret veszíteni. A szex is üzlet a számára, hajlik akár arra, hogy fizessen érte, ez fel is izgatja.

Ne feledd, tökéletes szerető nincsen, de megtalálhatod azt, aki leginkább a kedvedre való.