Leszórt túrós sikergaranciával sütielrontóknak

Azoknak, aki vérprofi módon rontanak el bármilyen sütit, ez a recept való, ugyanis elronthatatlan, ha csak nem égeted szénné.

Közepes tepsihez:
25 dkg liszt,
20 dkg cukor, 
Negyed tasak sütőpor, 
fél kg túró,
10 dkg mazsola,
1 citrom reszelt héja,
4 dl tej,
3 db tojás,
10 dkg margarin

A margarin felével kikenünk egy közepes tepsit és a liszt, cukor, sütőpor jól összekevert elegyének a felét beleszórjuk.
A túrót a beáztatott mazsolát és a citromhéjat összekeverve szintén a tepsibe szórjuk, arra kell vigyázni, hogy lehetőleg egyenletesen osszuk el az anyagot. A tetejére szórjuk a megmaradt lisztkeveréket szép egyenletesen.
A tojásokat felverjük a tejjel összekeverjük beleöntjük a maradék felolvasztott margarint és ráöntjük a tepsiben lévő keverékre szép egyenletesen. 
Lassú tűznél kb. fél órát sütjük. Ha szép piros a teteje és a szúrópróbánál már nem tapad, késsz a süti. Kezdőknek és süti elrontóknak nagy siker lehet.