Szilveszteri csábítási tippek csillagjegyekre

Vajon az idén összejön a magas szőke Bika, vagy a lesütött szemű Szűz? Megmondja a szilveszteri csábítási horoszkóp!

KOS (Március 21. - Április 20.)

Nincs kedved elmenni otthonról, inkább a barátaidat hívnád meg magadhoz bulizni. Előtte azért érdemes végiggondolnod, hogy mivel is jár mindez, s ki fog neked segíteni a takarításban!
Lányoknak: a szilveszteri bulin ellenállhatatlan vágyat érezhetsz, azonban kapcsolat lehet, hogy csak egy éjszakás kaland lesz számodra!
Fiúknak: minden vágyad az, hogy minél inkább vonzóbbnak találjanak a csajok! Szerencsés helyzetben vagy, válogathatsz közöttük!
 

BIKA (Április 21. - Május 20.)

Add meg a módját a szilveszteri ünneplésnek, hiszen most nagyon fontos neked a "tálalás" is! Menj olyan helyre, amely elegáns, s az ételek és italok is minőségi színvonalat nyújtanak neked!
Lányoknak: ellenállhatatlan vágyat érzel a csábításra, de találkozhatsz egy olyan Skorpióval, aki felett nincs hatalmad!
Fiúknak: arra vágysz, hogy megdolgozhass azért, hogy meghódíthass egy lányt, nem vonz most a könnyen kapható alkalom!
 

IKREK (Május 21. - Június 21.)

Csendesebben szeretnéd tölteni a szilvesztert, mint máskor, s olyan közegre vágysz, amely intimitást nyújt neked. Ez azt jelenti, hogy most csak a legközelebbi, legjobb barátaiddal szeretnél együtt bulizni.
Lányoknak: minden vágyad az, hogy találkozz az igazi szenvedéllyel, amelyre van is esélyed, ha egy Mérleg nyújtja ezt neked!
Fiúknak: ha egy Nyilas lányt akarsz meghódítani, akkor annak meg kell adnod a módját! Vedd elő elbűvölőd énedet, s biztos lesz a siker!
 

RÁK (Június 22. - Július 22.)

Nem kell drága helyre menned ahhoz, hogy valóban jól szórakozz. Szervezz barátaiddal közösen bulit, s az sem baj, ha egyszerű alapanyagokból készítetek ételeket. Akár néhány szendvics is remekül megteszi!
Lányoknak: különös vonzalmat érzel egy Szűz iránt, aki nagyon megérinti érzékeidet, de más közös nem is nagyon van bennetek!
Fiúknak: találkozhatsz egy Mérleg lánnyal, de nagyon visszafogottan viselkedik veled. Pedig érzed benne a mély szenvedélyt!


 

OROSZLÁN (Július 23. - Augusztus 22.)

Nagyon szereted a szerelmet és a szexet, s a szilveszter is nagyon jó alkalom lesz neked arra, hogy jól szórakozz, s utána egy fergeteges és vad éjszakában legyen részed. Azért nézd meg jól, hogy kivel mész haza!
Lányoknak: egy másik Oroszlánnal jó nagy tüzet tudtok rakni szilveszterkor. Két dudás azonban nehezen fér meg egy csárdában!
Fiúknak: lehet majd egy visszafogott lány a társaságodban, aki éppen azzal bűvöl el, hogy nehezen lehet megkapni, így kihívást jelent neked.
 

SZŰZ (Augusztus 23. - Szeptember 22.)

Valójában nincs is kedved ahhoz, hogy elmenj otthonról szilveszterkor, nagyon nehezen mozdulsz ki. Kedvesed végül rávehet arra, hogy menjetek el egy egzotikus, számodra új szórakozóhelyre.
Lányoknak: egy Oroszlán pasi egész éjjel kitartóan dolgozik azon, hogy megkaphasson téged, de ez téged nagyon megijeszt.
Fiúknak: nagy a hajlamod az álmodozásra ezen az éjszakán, s lehet, hogy olyan lány bűvöl el, akit meg sem mersz szólítani.
 

MÉRLEG (Szeptember 23. - Október 22.)

Teljes erőből veted bele magad a szilveszteri éjszakába, s minden érzéki élvezetet mértéktelenül akarsz élvezni. Könnyen lehet, hogy túl sokat eszel, vagy iszol, de "becsúszhat" egy nem várt kaland is!
Lányoknak: hozzád csapódik egy Ikrek fiú, s egész éjjel beszél neked, persze az alkohol hatására egyre okosabb dolgokat.
Fiúknak: a figyelmedet egy ártatlan és harmatos virágszál köti majd le, akiben éppen az a vonzó, hogy olyan nagyon visszafogott!
 

SKORPIÓ (Október 23. - November 21.)

Tökéletes szilvesztert akarsz magadnak, s igazából a pénz sem számít. Azt gondolod, hogy mindegy mennyire drága az a hely, ahová mész, hiszen ezen az éjszakán valóban nagyon jól akarod magad érezni.
Lányoknak: találkozhatsz egy Bika fiúval, akiben pont az a vonzó számodra, hogy annyira nagyon tudja élvezni az életet!
Fiúknak: egy nagyon beszédes és mozgékony lány talál meg, aki egy kicsit bosszant is, hiszen be nem áll a szája!
 

NYILAS (November 22. - December 21.)

Ismét csak azt gondolod, hogy a Te elhatározásaid szerint kellene működnie a világnak. Barátaiddal közösen mentek szórakozni, ám az igények eltérőek lehetnek, akár a hely tekintetében is! Próbálj meg alkalmazkodni a többiekhez!
Lányoknak: mindig nagyon vonzottak a szenvedélyes emberek. Megtalálhat egy Kos, aki túl gyorsan akar mindent, s ugyanilyen gyors az ágyban is!
Fiúknak: mindig vonzott az, ha valaki nagyon élvezi az életet. Most megtaníthat arra valaki, hogy mennyi élvezetet tud nyújtani az élet!
 

BAK (December 22. - Január 20.)

A legszívesebb meghívnád magadhoz a barátaidat, de úgy érzed, hogy nem nagyon van érzéked egy buli megszervezéséhez. Jó ötlet lehet, ha megkéred az egyik barátodat, hogy segítsen neked ebben a munkában!
Lányoknak: egy nagyon eredeti és szórakoztató fiút adhat neked a szilveszter, ám hosszabb távon nem biztos, hogy összecsiszolódtok!
Fiúknak: szinte megijeszt az, ahogyan egy lány közeledik hozzád! Teljesen nyilvánvalóan kimondja, hogy mit szeretne tőled!
 

VÍZÖNTŐ (Január 21. - Február 19.)

Egész lényed arról szól, hogy másnak érzed magad, mint az átlagos emberek. Akármilyen szórakozóhely nem is felel meg neked szilveszterkor. Válassz egy különleges helyet, ahol érdekes ételeket és italokat kínálnak!
Lányoknak: egy visszafogott Bak nagyon megtetszik neked, s pont az a vonzó benne, hogy teljesen más, mint Te.
Fiúknak: a szilveszter tartogathat neked egy nagyon érzékeny lányt. Figyelj arra, hogy ne kínáld túl sok alkohollal, mert akkor elsírja magát!
 

HALAK (Február 20. - Március 20.)

Úgy érzed, hogy jár neked az igényes szórakozás, s szeretnéd szilveszterkor luxuskörülményekkel körülvenni magad. Meg is engeded magadnak a fényűzést, s nagyon tetszik neked, hogy minden kívánságodat lesik!
Lányoknak: egy igazi felfedezővel hoz össze az élet, aki nagyon ínyenc módon és centiről, centire haladva szeretne meghódítani!
Fiúknak: egy igazán kiszámíthatatlan Vízöntővel találkozhatsz, aki örömmel megy veled haza, de aztán soha többé nem hallasz róla!


Felhívás!
Kedves rádiók és televíziók, ha ebben az évben is beolvasnátok a szilveszteri horoszkópunkat, légyszi ezúttal tegyétek hozzá, hogy honnan származik. -;) (Az internetes forr
ásból kicsit tág fogalom) 
Köszi - a szerk.