Öt tuti bepasizós mágia Szilveszterre

Elég a szingliségből? Akkor ne késlekedj! Boszorkánytanácsok szingli csajoknak bepasizásra!A mágiázás minden boszorkánynak nyitott lehetőség, és semmi nem kell hozzá, csak egy kis vállalkozói kedv. Egy karika gyűrű pedig szinte minden buliban kerülhet, ha szemfüles vagy!

Öt tipp bepasizós mágiához:

1. Pezsgő - gyűrűn át
Keress a társaságban egy férjet, aki azt állítja, hogy szereti a feleségét. Azok a lányok, akik az új esztendőben be akarnak pasizni, ezt a férfit kérjék meg a pezsgő szervírzására. Ennek a férfinek a karikagyűrűjén keresztül öntsék a pezsgőt, vékony sugárban, a gyűrűn át. A boldog házas férfi gyűrűje erővel tölti meg az éjféli nedűt.

2. Hajszál a szék lábára
Köss egy hajszálat a szék jobb első lábára, és intézd úgy, hogy arra  a székre férfi üljön le, még jobb, ha olyan fazonú, mint amilyet te is szeretnél magadnak. Ez egy hűséges, "üldögélős" férfit hoz neked az új esztendőben. Amikor a hajszálat felkötöd, óvatos legyél, mert ha elszakad, vagy leesik, akkor bizony almás a pasizás egész évre.

 
3. Tükörben nézd, éjfélkor
Éjfélkor tegyél úgy, mintha csak bepúdereznéd az orrod, és a bal vállad mögött a tükörben nézd meg azt a férfit aki a legjobban tetszik neked. Őt, vagy egy hozzá hasonlót hoz neked az új esztendő, de csak akkor, ha senki nem veszi észre a praktikádat. Figyelj arra is, hogy addig ne szólalj meg, míg férfi meg nem szólít, akkor lesz sikeres a varázslás.

4. Felezz el egy édességet
Ha a kiszemelt pasi ott van a buliban, felezz el egy édességet, és kínáld meg a másik felével. Ha elfogadja és megeszi, ezzel "megétetted", és boldog, édes időszak van előttetek. Azonban ha ezt a trükköt egy másik nő is tudja, akkor a féfi hűtlen lesz, csapodár, mert nem tud választani kettőtök közt, tehát ne engedd ki a kezeid közül, ha már egyszer sikerült besütiztetned a kiválasztottat.

5. Tánc közben - kereszttel
Ha felkér táncolni az ideális pasi, máris nyert ügyed van, de ha kedvesen a bal kezed körmével egy ferde keresztet raksz a nyakára, a kiálló csontra, akkor ezzel "megjelölöd", (sőt, talán izginek is találja a közeledést, hiszen ez egy erogén zóna) és aznap este már nem is néz másra, csak rád. Akkor a leghatásosabb, ha tánc közben balra forogtok éppen.

Jó pasizást az új esztendőre is!