Parfüm horoszkóp nem csak locsolóknak!

Ki tudja mire vágynak a nők?! Illatok szempontjából nyújtunk egy kis segítséget. Megtalálhatod a megfelelő ilatot életed párjának, ha tudod a születési jegyét. Locsolkodáshoz, ajándékozáshoz, vagy éppen csak az illatok öröméért.

KOS (Március 21. – Április 20.)
Ki lenne tüzesebb és szenvedélyesebb a Kos hölgyeknél, s dinamikusabb, temperamentumosabb a Kos érdekeltségű férfiaknál? Ha ebbe a csillagjegybe tartozol, s szeretnél meghódítani egy hölgyet, akkor csakis az intenzív illatok jöhetnek szóba nálad. Használd bátran Cartiertől a Must for Men kreációt, s meglátod, milyen jól harmonizál egyéniségeddel. A Kos hölgyek nagyon örülnek majd Armani Mania nevű parfümjének, s persze nagyon szívesen veszik, ha ezzel az illattal locsolják meg őket húsvét alkalmából.
 
BIKA (Április 21. – Május 20.)

Nyugodt egyéniségeddel a legjobban a kellemes, virágillatú parfümök és illatok harmonizálnak. Az illatok területén élsz, halsz a virágillatokért, egészen feldobja hangulatodat egy ilyen illatélmény. A Bika hölgyeknek leginkább Estée Lauder Beautiful nevű parfümje lehet találó, s persze ezt nem árt tudniuk a férfiembereknek sem, locsolkodás alkalmával. Ha Bika férjünknek, kedvesünknek szeretnénk örömet szerezni egy kellemes illattal, akkor Cartier Déclaration illatával lepjük meg őt.

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Az élet minden területén szereted a változatosságot, s sokoldalúságot. Nincs ez másként az illatokkal is. Az olyan illatélményt szereted, amely sok összetevőt tartalmaz, s előfordulhat, hogy parfümjeidet is gyakran váltogatod, hiszen mindig valami újdonságra vágysz. Nőként nagyon jó találat lehet számodra Elizabeth Arden Green Tea nevű kreációja, s ha férfiemberként választasz magadnak illatot, akkor nyugodt szívvel dönthetsz Kenzo IKKS Man nevű márkája mellett.

RÁK (Június 22. – Július 22.)
A legérzékenyebb emberek közé tartozol, s az illatok között is a romantikust, lágyat keresed, nem vonz a hivalkodás, s a feltűnés. Azt szeretnéd, ha illatod megmutatná másoknak rejtélyes lényed egy darabkáját, s nincs is nehezebb dolga annak, aki téged meg szeretne ismerni. Hiszen lényed változékony, s gyakran olyan, mint a Hold, napról-napra más formáját mutatja meg. A női illatok között tipikus Rák illat Elizabeth Arden Sunflowers című illatkreációja, valamint a Rák férfiak sikerrel használhatják Versace Metal Jeans for Men illatát.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Igazi Oroszlánként nagyon szeretnél mindig a figyelem középpontjában lenni. Tartásod királyi, s személyiséged erőt sugároz. Azt szeretnéd, ha illatod is felejthetetlen lenne, olyan egyéni, amelyet csak veled azonosítanak. Igényes vagy életednek ezen a területén is, s megadod a módját annak, hogyan jelensz meg a külvilágban. Az Oroszlán hölgyek nagyon örülnek a Puma Woman nevű parfümnek, s boldogok lesznek, ha férfiismerőseik ezzel a kreációval locsolják meg őket. Oroszlán férjünk, kedvesünk pedig szívesen használja majd Calvin Klein CK One kreációját.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Szinte irtózol a feltűnéstől, legyen szó életed bármely területéről is. A számodra kedves illatok is természetesek, s nem annyira feltűnőek. A hideg kiráz attól a gondolattól, hogy mindenki felfigyel rád, s hirtelen a figyelem középpontjába kerülsz. Ezt tudatosan kerülöd életed során, s persze ehhez mérten választod meg illatodat is. Jelszavad a „kevesebb néha több”, s ehhez hű maradsz a parfümválasztás során is. Hölgyként remekül beválhat számodra Isabella Rossellini Manifesto című parfümje, amely megfelelően elegáns számodra. Férfiként jól szerepelhet nálad Gabriela Sabatini Dévotion For Men nevű kreációja.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Talán Te vagy az az ember, akinek a legfontosabb, hogy szép, finom tárgyakkal, ételekkel, ruhákkal, s persze illatokkal vegye körül magát. Életedben egy finom habos torta legalább olyan fontos lehet, mint az a bizonyos illat, amely téged jelent. Ez az illat nagyon kellemes, édeskés, s valóban emlékeztethet egy finom, édes, tejszínhabos süteményre… Hölgyként nagyon örülsz, ha Puma Flowing Woman című parfümjét kapod ajándékban, s az illat a locsolkodásnál is telitalálat lehet, férfiismerőseid részéről. Mérleg párodnak nyugodt szívvel veheted meg Davidoff Goodlife Man nevű kreációját.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Olyan mély szenvedélyekre vagy képes, amely felejthetetlen lehet azok számára, aki akár csak egy éjszakát töltenek el veled. Lehet, hogy soha nem tudnak túllépni az élményen, s mindig mindenkiben azt a szenvedélyt keresik, amelyet benned találtak meg egyszer. Illatod is hasonlóan szenvedélyes, érzéki és felejthetetlen. Nőként jó hasznát veheted csábításaid során Bulgari Omniájának, s persze annak is nagyon örülsz, ha a locsolkodás alkalmából ezzel az illattal kápráztatnak el férfitársaid. Ha férfiként szeretnéd kalandjaid számát szaporítani, nos akkor a legjobb tipp lehet Rochas Air nevű kreációja.

NYILAS (November 22. – December 21.)
Nagyon sokszor túláradó érzelmekkel reagálsz az élet eseményeire, s egész lényedet, temperamentumodat beleteszed egy-egy számodra fontos szituációba. Nagyon fontos neked, hogy hatást gyakorolj másokra, s környezeted elismeréssel adózzon neked. Illatod is nagyon hangsúlyos, csakúgy, mint egész személyiséged. Ha a Nyilas hölgyeket Givenchy Amarige D’ amour nevű parfümjével locsoljuk meg, akkor biztos a hatás, s persze ajándékként is telitalálat lehet az említett illat. Férfiként használhatjuk Estée Lauder Intuition For Men nevű kreációját.

BAK (December 22. – Január 20.)
Személyiséged nagyon meghatározó környezeted számodra. Mindig tudod, hogy hol van az a bizonyos határ, amelyet nem tanácsos átlépni. Ezt a tudást közvetíted a körülötted élők számára is, s egyáltalán nem jellemző rád, a feltűnőségre való igény. Illatod is visszafogott, s inkább az elegáns kategóriába tartozik. Ha a Bak hölgyeket Cindy Crawford Feminine nevű parfümjével locsoljuk meg, akkor tettünk egy lépést a jó viszony felé, s ajándékként is kiváló a parfüm. Férfiként nagy sikerrel használhatjuk a Salvador Dali nevével fémjelzett Laguna Homme nevű kreációt.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
A Te esetedben nagyon nehéz megmondani, hogy éppen melyik illat hódítja meg a szívedet, érzékeidet. Hiszen olyan mértékben vonzódsz a különleges helyzetekhez, gondolatokhoz, hogy az teljesen meghatározza életedet, ízlésvilágodat. Tehát korántsem mindegy, milyen illatfelhőbe öltözteted egyéniségedet, kell, hogy legyen benne valami különlegesség, s teljesen egyéni és szokatlan. Hölgyként nagy eséllyel hódíthatsz, ha Armanitól a Sensi nevű illatot viseled, s persze nagyon örülsz az említett illatnak a locsolkodás alkalmával is. Férfiként biztos lehet a hatás Valentino Very Valentino for Men nevű kreációjával.

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Ábrándos lényed, hihetetlenül érzékeny alkatod közel visz téged ahhoz a lelkiállapothoz, amikor teljesen eggyé válsz környezeteddel, magadba szívva minden külső hatást. Nagyon fontos neked, hogy tered és időd legyen színes álomvilágod számára, s valamilyen módon alkalmat kapj arra, hogy kiteljesítsd fantáziádat. Olyan illatok előnyösek számodra, amelyek romantikusak, s persze egy kicsit emlékeztetnek a tenger illatára, hiszen az érzelmek a vízzel kapcsolatosak. Tipikus női Halak illat Davidoff Cool Water Woman-ja, amely számodra telitalálat lehet. Férfiként sikerrel használhatod Marc O’ Polo Pure Morning Man kreációját.

Illat horoszkóp