Cici teszt - mire következtethetnek a pasik a cici formákból? (Képekkel)

Miről árulkodik a cicid? Forma analízis, öltözködési tippekkel! Újra hatalmas divat a dekoltázs és megint panaszkodhatnak a nők azért, hogy a pasik szeme a a cickókon jojózik. A férfiak - ha udvariasak akarnak maradni - nincsenek könnyű helyzetben, hiszen a plasztikás, formás, dekoltált mellek olyan vonzó látványt nyújtanak, melytől nehéz elfordítani szemüket.

Cikkünkben a plasztikázatlan, természetes ciciformákról és a mű cicikről is kiderül, milyen a viselőjük!

Kicsi vagy nagy? – anyai üzenet


Extrém kicsi – egészen lapos cicik: Az ilyen keblek gazdái igen gyakran elkeserednek, pedig a kesergésre nincs okuk. Nagyon sok férfi van, akik ezt a típust kedvelik, mivel ez egészen kislányosan hat. Talán az ilyen férfiakban van egy leheletnyi gyermeklányok iránti vonzódás, vagy éppen a férfiasabb testet kedvelik, de ez egyáltalán nem gond, hiszen az ilyen lányok jelleme – látszólag kontrasztban áll a kis mellel – igen kellemes. A fiús keblek gazdája kedveli, ha gondoskodnak róla, ha helyette is megtesznek dolgokat, de maga is nagyon érzékeny a világ problémáira.Csini pici cicik – sportos formában: Az arányos alkattal társuló apróbb, alma formájú mellek nagyon sok férfit lázba hoznak, és az ilyen keblek gazdáinak egyáltalán nem szükséges aggódniuk, hiszen nagyon vonzóak. A kisebb kebel egyébként sokkal nehezebben ereszkedik meg, tehát ebből a szempontból sem érdemes változtatni rajta. A kis keblű nők általában törekvőek, - főleg ha csípőjük is keskeny hozzá – és nagyon határozottan haladnak előre az élet dolgaiban. Ha szélesebb csípőjük van, akkor nem annyira mozgékonyak, inkább az eszüket használják a boldoguláshoz, de hogy ők boldogulnak, az bizonyos.Közepes cicik – még mindig alma formájúak: az ilyen cicik fiatal korban állnak, idősebb korra azonban könnyebben megereszkednek. A legtöbb nő és férfi ilyenről álmodik, ez a kebel található a legtöbb szobron, mint klasszikus formájú kebel.

Körte cici: A körte alakú mell gazdája mindig jó szándékú, keblére ölelné a világot. Szereti, ha sok ember veszi körül. Sok ilyen kebellel megáldott nő pletykás természetű is lehet, mert annyira érdeklődik a világ és mások problémái iránt.

Dinnye cici: A kebel óriásokat sokan irigylik, ám maguk nem annyira boldogok ezektől a hatalmas ékességektől, sokan meg is szabadulnak tőlük mell kisebbítő műtétekkel, mivel a hátgerincet az ekkora kebel akár hátrányosan meg is terheli. A túl nagy keblű nők általában gátlásosabbak, nagyon családcentrikusak, szeretik a gyermekeket a kutyákat, az apró, elesett lényeket. Szociálisan igen érzékenyek.
 

Merre áll a bimbód, megmutatja milyen vagy az ágyban?
Felfelé álló mellbimbó:
Törekvő, lendületes, szexuálisan túlfűtött nőt jellemez, aki a jövőre koncentrál. Sokszor be tudja hálózni a kiszemelt férfit.

Lefelé álló mellbimbó: Enervált, szexuálisan néha kisigényű nőt jelez, aki nem olyan aktív az ágyban, csak a kapcsolat elején

Felemásan álló mellbimbó: hangulati és érzelmi függőség jellemzi, erősen szeretetfüggő lehet a párkapcsolatban, és rá is akaszkodhat párjára.

Kicsi bimbóudvar: nagyra törő és karrierközpontú embert jellemez. A szerelemben nagyon hűséges, mindig ugyanahhoz a személyhez kötődik, igen nehezen változtat a párkapcsolatában

Nagy bimbóudvar: Érzéki és buja, nagyon szereti a szexet, a szerelmet. Könnyen rábízza magát másokra, irányítható, néha még könnyűvérű is lehet.

Világos, átlátszó bimbóudvar: célratörő, visszafogott típus, aki nehezen mutatja ki az érzéseit, jó taktikus, könnyen elveteti magát azzal a férfivel akit kiszemelt. A kapcsolatot egy üzletnek tekinti.

Sötét színű bimbóudvar: heves vérmérséklet, az érzékein keresztül irányítható, szeretet függő, nehezebben házasodik, csapodárabb, könnyebben lesz szerelmes.
 

„Ha mű cicit akarnék fogdosni, vennék egy guminőt”A kutatók szerint az is tény is, hogy aki műmellet csináltat, valószínűleg képtelen elfogadni saját magát és a „defektes csajokat”, akik önigazolási gondokkal küzdenek, előszeretettel használják ki a férfiak, első körben a plasztikai sebészek, akik bármilyen formára átszabják egyébként klasszul kinéző cicijüket. Fontos tudni, hogy a mellek aszimmetriája teljesen természetes dolog és a kézdominanciával van összefüggésben, nem kóros. A férfiak általában szexinek és vonzónak tartják, és az öltözködésben könnyű leplezni az apró aránytalanságokat.
 

Cici és dekoltázs 


A körte cicikhez a csónak szerű kivágás illik, a közepes almákhoz inkább a V alakú kivágás, míg a dinnye cicikhez inkább a kisebb dekoltázs lenne arányos. A túl kicsi cicikhez a mell alatt húzott, ráncolt kebelrészű felsőket illik viselni. A dekoltázs az idei nyár nagy divatja, tehát mindenképpen érdemes a dekoltázst ápolni és kitenni. A megfelelő melltartó viselésével sokat javíthatunk az összképen.