Az ezotéria alapkönyvtára: A MOST hatalma

Tolle könyve a világ -témába vágó - bestseller listáinak élén van, és ez nem véletlen. Hazánkban is sok sok utánnyomást ért meg és most már hangoskönyv formában is kapható.

A sorozat következő könyvét tulajdonképpen nem is én választottam, hanem az Agykontorollos könyvek között keresve a Domján fivérek hívták fel rá a figyelmemet. Olyan régen olvastam, hogy már szinte el is felejtettem, s most gyorsan lekaptam a polcról, hogy ajánlhassam és újra elolvashassam, hiszen meghatározó élményt jelentett mikor az első agykontrollos kurzus után megvettem és gyorsan el is olvastam ezt a könyvet.  

Ekhart Tolle - a könyv szerzője - már többször járt Magyarországon, az Agykontrollosok meghívására. Domjánék szerint az egyik legfontosabb alapmű, ami megjelent nyomtatásban, az Tolle ezen munkája. Tolle a Cambridge-i Egyetem fiatal kutatójaként világosodott meg, lelki szenvedése talán legmélyebb pontján, s azóta teljesen más szemüvegen át látja az életet. Ezt az új szemléletmódot magyarázza el művében, s hogy miként tud bárki megvilágosodni.

A most hatalma rövid idő alatt bebizonyította, hogy az egyik legnagyobb spirituális könyv, amelyet manapság írtak. Ez a könyv egyfajta szavakon túli hatalomról szól, és képes elvezetni minket egy - a gondolataink mögött lévő - jóval csöndesebb helyre, ahol megoldódnak gondolat teremtette problémáink, s felfedezzük, mint is jelent létrehozni egy szabadabb életet.
Eckhart Tolle szavaival élve: "Én az emberi tudatosság mélyreható átváltozásáról beszélek. Nem úgy, mint egy messzi jövőbeni lehetőségről, hanem valamiről, ami most elérhető - nem számít ki vagy és hol élsz. Láthatóvá válik, miként szabadíthatod fel magad az elme fogságából, és hogyan léphetsz be a tudatosság eme megvilágosodott állapotába, s milyen módon tarthatod ezt fenn a mindennapi életedben."

E kötet minden részében speciális gyakorlatok és egyértelmű kulcsok vannak, amelyek megmutatják, hogyan fedezzük fel magunknak a "megbocsátást, könnyűséget és fényességet". Ezek akkor érkeznek meg, amikor lecsendesítjük gondolatainkat és látjuk a világot elterülni magunk előtt a jelent pillanatban. Olvassuk a könyvet lassan vagy éppen csak nyissuk ki hirtelen, töprengjünk a szavakon, s a közöttük lévő űrön, hogy - talán egy idő után, talán azonnal - felfedezhessünk valami "életmegváltoztató" összefüggést. Találjuk meg a hatalmat: a képességet, hogy átalakítsuk, és emelkedetté tegyük életünket, s világunkat is. A lehetőség itt van, most, ebben a pillanatban: a szent jelenlét a Létezésünkben. Egy hely bennünk, ami mindig jelen volt, és mindig is jelen lesz a zavaros életen túl, a nyugalom világa a szavak mögött. Ez mind a mi kezünkben van. Fedezzük fel a most hatalmát.

A könyv megjelent több változatban, önsegítő csomaggal, kártyákkal és most hangoskönyvként is az Agykonrtoll (korábban az Édesvíz) kiadó gondozásában. Mindig kapható a nagyobb könyvesboltokban, és a Hattyú házban, az Agykontrollos könyvesboltban.

Játszhatunk a Most hatalma kártyákkal itt >>>