Fáradhatatlan szerető? 10 kérdés a randi előtt és a Mars elárulja!

A tüzes Marssal rendelkező férfiak temperamentumos szeretők, s nagyon lelkesek. Néha ez oda vezet, hogy túl hamar érnek fel a csúcsra, hiszen kedvesüknek több időre - és sokkal több gyengédségre lenne szükségük! Kárpótlásként viszont képesek arra, hogy többször egymás után szeretkezzenek partnerükkel. A második/harmadik alkalommal már nyilván hosszabbra nyúlik az együttlét ideje.

Ha az alábbi 10 kérdésre igennel válaszolsz, akkor kedvesednek biztosan tüzes Marsa van, - nagyon szenvedélyes szerető!

A tüzes Marsok közül a leghevesebb talán a Kos Mars! Ő a legférfiasabb is, s amikor egy nőt megkíván, akkor lehetőleg azonnal akarja megkapni. Türelmetlensége riasztó lehet az olyan nők számára, akik nagyon sok gyengédségre tartanak igényt. Ez a Mars nem lelkizik, nem szed virágot kedvesének, hanem azonnal ágyba szeretné vinni! A célja tulajdonképpen az, hogy levezethesse az energiáit, mégpedig az orgazmus állapotában. Ezzel együtt szerethető, hiszen néha olyan, mint egy nagy gyerek. Nagyon őszinte férfi, s egyáltalán nem alakoskodik.

Az Oroszlán Mars a legbájosabb és legszórakoztatóbb, igazi showman!  Tagadhatatlan, hogy van stílusa, s a megjelenése is nagyon dekoratív! Nagyon igényes, nem elégszik meg azzal, hogy a kiszemelt nőnek tökéletes teste van, Ő azt szeretné, hogy a társa jelleme is tökéletes legyen. Éppen ezért nagyon nehéz megfelelni neki! Az Oroszlán Mars szexuális étvágya szintén óriási, de Ő már sokkal válogatósabb, képes addig várakozni, amíg úgy ítéli, hogy méltó nőt talált arra, hogy a magáévá tegye.

A Nyilas Mars már egy szellemi szintet keres a szexualitásban. Sok erotikára van szüksége, de ezt felhasználja arra, hogy lelki szinten is fejlődhessék. Alapvető igénye, hogy önmagát is jobban megismerje egy kapcsolatban, s nagyon kíváncsi a nőre, mind fizikai, mind, pedig lelki értelemben. Ha viszont egy kapcsolat már nem nyújt neki újat, akkor könnyen maga mögött hagyja, olyat keres helyette, amelyből ismét csak tanulhat valamit. Ebből adódik, hogy a Nyilas Mars nem nagyon tudja kihagyni a az izgalmas szerelmi kalandokat!

Kunsay Melinda