Kivonják az aprópénzt! Ments vele Lelenceket! (HarmoNet akció vasárnap!)

A HarmoNet segít a Lelenceknek készülni a télre! Csatlakozz vasárnap a felvonuláshoz! Befőttesüvegnyire duzzadta a félretett apróid mennyisége? Vajon, mit kezdesz velük jövő márciusig, amikor többé nem fizethetsz velük? Nekünk van egy tippünk!

Igen, a hír igaz. Az aprópénzek szerelmesei szomorú szívvel vették tudomásul, hogy 2008 március 1-jén az MNB kivonja a forgalomból az 1 és 2 forintos érméket!

De mielőtt végleg eltemetnénk a pénztárcadugító érméket, inkább adjunk még egy esélyt arra, hogy hasznossá válhassanak! 

Adj egy apró esélyt te is!
Hiszen minden ellenkező híreszteléssel ellentétben az 1 és 2 forintos érmék dolguk végeztével nem egy másik bolygón pihenik ki a fáradalmaikat, és nem is nyeli el őket a nagy fekete lyuk… Itt élnek köztünk titokban, elbújva befőttes üvegekben, zacskókban, fiók mélyén, vagy szobadíszként használt hamutartókban szunnyadnak. Talán egyszer majd csak jók lesznek valamire- gondoltuk hajdanán.

Nálatok laknak-e állatok? És aprók? 
Ha igen, akkor kutasd fel őket mihamarabb a legrejtettebb zugokban is, hisz itt az alkalom, hogy létük értelmet nyerjen! A kallódó aprókkal most támogathatod a kutyák mentését valamint orvosi-és szállásköltségük előteremtését a Lelenc Kutyamentő Egyesület számára!

Akiknek sokat jelentenek a kicsik is
A Lelenc Kutyamentő Egyesület 2003 óta tartja küldetésének, hogy mindent megtegyen az Illatos útra került kutyákért. A világnak meg kell tudnia, hogy az Illatos út létezik, és a közhiedelemmel ellentétben nem menhely!

2004 áprilisában a Noé Állatotthon felajánlotta, hogy területén kennelek épülhetnek, ahol a karantén után el lehetett helyezni kutyákat, s ahol szeretik, és ellátják őket. A rengeteg támogatásnak köszönhetően el is indult a MiniMenhely.

Ezen a ponton a Kutyamentő Egyesület tagjai visszatértek eredeti vállalásukhoz, az Illatos út megismertetéséhez, ezzel a bekerülő kutyák számának csökkentéséhez, illetve a bekerült kutyák gazdira találásának elősegítéséhez. E küldetés teljesítéséhez a te apróid is nagy segítséget jelentenének!

Ezért számítunk rád is!

Ha van türelmed, és nem riaszt el, hogy a bankban csúnyán fognak rád nézni a zacskónyi és üvegnyi aprók láttán, akkor az aprót az MKB fiókjaiban egyenesen a Lelenc Kutyamentő Egyesület számlájára fizetheted be, vagy a saját bankodból a számládra befizetve átutalással juttathatod az egyesülethez, kérésre csekket is küldenek neked:

Lelenc Kutyamentő Egyesület  - MKB 10300002-20228260-00003285

Aprógyűjtő
Ha nem szeretnéd felvállalni ezt a tortúrát (mert hiszen nem vagyunk rettenthetetlen hősök), de van kedved a környezetedben, munkahelyeden megszervezni az apró összegyűjtését, akkor az egyesület felvállalja, hogy Budapesten elmegy érte: ehhez egyeztess címet, időpontot a 30/500-0209 vagy 30/440-9071 számokon illetve a lelenc@lelenc.hu email címen!

HarmoNet-nyi aprók
A HarmoNet olvasóit, fórumozóit is várjuk az aprózók népes csoportjába! Találkozzunk az Állatok Világnapja alkalmából rendezett felvonuláson, október 7-én, vasárnap 10 órától a Leroy kávézó melletti területen (figyeld a táblát!)! Házi hüllőid, görényeid és gyermekeid mellett ne hagyd otthon a félretett aprókat sem, amit mi összegyűjtünk, és egyben átadunk a Lelenceknek, illetve a banknak.

Számítunk rád és apróságaidra! Részletek ITT >>>
Fórum a témáról >>>

További információ: www.lelenc.hu
                                www.illatosut.hu