Szex arab módra - Hárem-horoszkóp

Hogyan szerelmeskedtek a háremhölgyek? Az arab asztrológiában megtalálod a választ, hiszen minden csillagkép szülöttének különlegesen forró tippekkel szolgál. Keresd ki, milyen jegyben születtél az arab asztrológia szerint!

A Haarem szó arabul feleségeket jelent – ez került be a magyar köztudatba, föltehetőleg a török hódoltság idején. Európában a keleti többnejűség egyfajta rossz erkölcsűséget jelentett, és a keleti udvarokat, ahol több feleség és ágyas is élhetett békés egyetértésben, bordélyként azonosították. Ez természetesen nem volt igaz, hiszen itt szigorú szabályok, s egyetlen férfi volt uralkodó. 

Az asztrológia és a társasági horoszkóp a művelt keleten is újra divattá vált, az alábbi válogatás azonban föltehetőleg a nyugat közvetítésével jutott az arab világba, s onnan vissza. Ennek eredeti forrásai nem ismertek, ám ez cseppet sem von le az arab horoszkóp szórakoztató értékéből. Az arab vilégban ugyancsak a nálunk használatos nyugati csillagjegyeket ismerik, és használják.

GÖRBE KARD (HANDZSÁR) (Március 21. – Április 20.)
Nagyon temperamentumos vagy a szerelemben, s ez bizony kétélű fegyver a kezedben. Először nagyon vonzó kedvesednek a szenvedély, ahogyan azonban múlik az idő, egyre veszekedősebbé válhatsz. Ez a leginkább akkor történik meg, ha nem kapsz partneredtől elég szexet.
A háremhölgy titka: A keleti nők hintákat szereltek fel, hogy ezzel szórakoztassák magukat, ha a háremúr nincs odahaza, és még inkább, ha odahaza van. A hintázás közben élvezett szerelem ugyanis lényegesen természetesebbé teszi és kibővíti a pár „mozgásterét”. Próbáljátok ki!

BUZOGÁNY (Április 21. – Május 21.)
Talán lassabban melegedsz bele a szerelembe, s a szexualitásod is inkább bizalmi, szeretetteljes viszonyban bontakozik ki igazán. Fontos, hogy partnered hűséges legyen, hiszen ha félrelép, akkor nagyon látványosan tudsz féltékenykedni! Viselkedj egy kicsit „lazábban” a kapcsolatodban!
A háremhölgy titka: A háremhölgyek ruházata úgy mutat meg mindent, hogy közben nem mutat meg semmit. Nézz körül egy különleges hastáncruhákat árusító boltban és iratkozz be legalább egy alapkurzusra, hogy elkápráztasd párodat. Lepd meg vizuális élménnyel kedvesedet!

CSILLAG (Május 22. – Június 21.)
Nyitott és szabad hozzáállással viselkedsz a szerelemben, semmilyen körülmények között nem tűröd a „rabláncokat”. Pont ettől találhat partnered elbűvölőnek. Mindig izgalmas maradsz, hiszen soha nem lehet téged birtokolni. Kedvesednek mindig tartogatsz egy kis meglepetést. Senki nem tud úgy kedveskedni ésudvarolni, mint Te. Amikor Allah megteremtette az eget, Téged hagyott a Földön, hogy beragyogd a másik nem életét.
A háremhölgy titka: A háremekben a csoportos szerelem nem volt tabu, sőt az ifjabb hölgyek tanultak az idősebbeket figyelve. Hozzátok vissza ezt az élményt saját hálószobátokba, vegyetek néhány erotikus tartalmú DVD-t, ami megteremtheti a hangulatot a szexhez!

HOSSZÚ KÉS (Június 22. – Július 22.)
Nagyon gyengéden viselkedsz a szerelemben, a viták és a súrlódások világa nem a Te tereped, mint ahogyan a nyers, vad, vagy éppen extrém szexualitás sem! A jól megszokott, „házi” szerelmet keresed, s csak a romantikus elképzeléseid visznek bele néha egy-egy titkos viszonyba.
A háremhölgy titka: Ha már nehezebb rávenni egy férfit a szerelemre, mint a kapcsolat elején, akkor sokat segít a titokzatosság. Öltözz kihívóan és viselkedj távolságtartóan. Ez a hosszú távú hódítás kulcsa.

KARD (Július 23. – Augusztus 23.)
A legtöbbször a csodálatot keresed partnered arcán, s szükséged lehet arra, hogy sokszor megdicsérje az ágybeli teljesítményedet. Azért nézel új „vadászmezők” után, mert önmagadnak akarod igazolni, hogy még mindig nagyon vonzó vagy. Nem nagyon tudod kihagyni az új kalandokat.
A háremhölgy titka: A keleti nők mindig erősebben sminkelik magukat – különösen szemüket hangsúlyozzák, hiszen gyakorta csak ennyi látszik belőlük a fátylak alatt! Rajzolj magadnak erőteljesebb sminket a szokottnál,  sőt akár az ágyba is beviheted magaddal a sminktáskádat, és összefirkálhatjátok egymást.

KIS KÉS (Augusztus 24. – Szeptember 23.)
A szerelmet az élet természetes velejárójaként kezeled, nem csinálsz belőle túlságosan bonyolult ügyet. Ugyanígy van ez a szexben is, szereted mindenféle rafinéria nélkül a maga helyén kezelni. Ha párod az extrém szexet szereti, akkor nem biztos, hogy be tudod teljesíteni ezt az igényét.
A háremhölgy titka: Keleten a mai napig szokás a szőrtelenítés. Különlegesen nagy becsülete van a kevés szőrzettel bíró nőknek. Próbáljátok ki most mindketten, milyen érzés, ha teljesen meztelenek vagytok.

LÁNC (Szeptember 24. – Október 23.)
Nagyon kellemesen nyilvánulsz meg a párkapcsolatodban, s igaz lehet, hogy fontosnak tartod a saját szabadságodat. Kedvesedet sem tartod túlságosan rövid pórázon, nem akaszkodsz a nyakára. Úgy tartod, hogy az igazán jó kapcsolatokban nincs szükség a folyamatos ellenőrizgetésre.
A háremhölgy titka: A keleti nők testükön, derekukon, köldökükben, bokáikon, sőt még intim területeiken is viseltek ékszereket. Játssz egyet és ékesítsd fel az intim testrészeidet is ékszerekkel! Az ilyen díszítés mindig nagyon izgalmas! (Vásárolhatsz egy alkalomra valót is, nem kell ezért szenvedned!)

ARAB TŐR (Október 24. – November 22.)
Nagyon fontos neked a szerelem, de a sekélyes, semmitmondó viszonyok egyáltalán nem érdekelnek. Önmagában a szexet is fontosnak tartod, de csak akkor tudod igazán élvezni, ha érzelmi háttere is van az együttlétnek. Annyira lenyűgöző vagy az erotikában, hogy partnereidnek mindig emlékezetes maradsz!
A háremhölgy titka: A keleti nők többféle „libidó krém” készítésének receptjét ismerték! Ez segít abban, hogy a megfelelő vérbőség bekövetkezzen! Ilyet ma már a nagyobb drogériák is árulnak! Vesd be, hogy forró legyen az éjszakád!

ÍJ (November 23. – December 21.)
Szeretsz megküzdeni kedvesed kegyeiért, nem igazán érdekelnek a „könnyen kapható” alkalmak, amelyek csak a testi vonatkozásokról szólnak. Igaz, nagyon kíváncsi ember vagy, s ez a kíváncsiság gyakran visz bele regényes szerelmi kalandokba. Az újdonság varázsa mindig elbűvöl.
A háremhölgy titka: A keleti nők szerettek hennával mindenféle mintát festeni a testükre. Gyönyörű kebel – mintákat terveztek! Mit szólnál, ha megkérnéd párodat ugyanerre? Izgató játék, főleg, ha bekötik a szemedet egy kendővel és csak a végeredményt nézheted meg!

LÁNDZSA (December 22. – Január 20.)
A szerelemben is nagyon határozott vagy, mind minden másban is az életben. Fontos, hogy ne akarj „uralkodni” kedvesed felett, hiszen ez elveheti a kapcsolat örömét. A szexben hajlamos vagy arra, hogy az unalomig ismételgesd azokat a mozdulatokat, amelyek egyszer már beváltak…
A háremhölgy titka: A keleti férfiak néha a teljesen „becsomagolt” asszonyaikat is megkívánják. Kendő, és az egész testet burkoló ruházat, amiből csak a szemek látszanak ki. Utánozd ezt a játékot egy selyemhálóinggel és maszkkal. A hatás nem marad el.

PARITTYA (Január 21. – Február 18.)
A szerelemben sokszor távolságtartó vagy, nem fejezed ki közvetlenül az érzelmeidet. Ez oda vezethet, hogy kedvesed számára nem nyilvánvaló, hogy mit érzel. Igaz, hogy izgalmasnak is találhatja ezt, hiszen soha nem tudja igazán kiszámítani a reakcióidat.
A háremhölgy titka: Ha a férfi nem volt odahaza, a hölgyek szexuális játékszereket is használhattak. Ez hozzásegítette őket saját testük és intim területeik jobb megismeréséhez. Bátran vásárolj ilyesmit Te is!

FEJSZE (Február 19. – Március 20.)
Általában nagyon szelíden viselkedsz a szerelemben, s inkább a romantikus élményeket keresed, nem, pedig a nyers szexet. Néha előfordulhat, hogy „belesodródsz” egy új szerelmi viszonyba, de itt is inkább az érzelmek játszanak szerepet: eleinte szinte tökéletesnek látod az új partnert.
A háremhölgy titka: A háremben használatos erotikus masszázshoz igen drága masszázsolajokat kevertek erre szakosodott illatszer mesterek. Az illatszerek és kenőcsök szerepe, a fürdőzés, komoly hagyományokkal bírt. Külön illatszert kevertek az intim területek illatosítására, és bőrének selymessé tételére, valamint a vérbőség fokozására. Próbáld ki, és ápold gondosabban intim testrészeidet!

___

Válogatás arab nyelvű forrásokból: Dr. Samer Hamdan
Ellenőrizte, és a szöveget a nyugati asztrológia szerint szerkesztette: Kunsay Melinda asztrológus

(Minden jog fenntartva! Az illusztrációkat Berta Aranka készítette és a HarmoNet Kft. tulajdonát képezik. Sokszorosításuk, utánközlésük nyomtatott vagy elektronikus formában csak a szerző és a jogtulajdonos engedélyével lehetséges)