Ludas kása-gyorsított változat

Egy klasszikus libás étel gyorsabb verzióját mutatom ma be. Húsimádók kedvére az eredetitől eltérően a húsosabb részekből készítem el!

Ludas kása-gyorsított változat
4 db libacomb vagy két mell
2 csomag gyorsrizs
1 fej hagyma
1 doboz zöldborsó
1 doboz bébirépa
petrezselyemzöld,só, bors, majoranna,pirospaprika esetleg kömény ízlés szerint

A hagymát apróra vágom és megdinsztelem. Ha kész félrehúzom, hozzáadom a fűszereket, összekeverem és beleteszem a megtisztított libahúst. Amíg fő megfőzöm a gyorsrizst, sózom és összekeverem a lecsepegtetett konzerv zöldséggel. Amikor a hús már majdnem kész kiveszem a levéből, a lét a zöldséges rizzsel összekeverem. Egy nagy jénaiba vagy tepsibe terítem és a tetején elrendezem a húst. Fólia alatt 180 fokon fél óráig még sütöm, aztán fólia nélkül kicsit megpirítom!

 Edéd előtti étványgerjesztőnek>>