Még egy recept Somlai Évától

Még egy a sok fantasztikus recept közül!

Currys mustáros fokhagymás csirkemell rizzsel:

1 db csirkemellet nagyon vékony szeletkre vágok, besózom, tejet öntök rá és 1 napig a hűtőben érlelem. Másnap a hússzeleteket megszórom kis őrölt borssal, pirospaprikával, megkenem mustárral és jó sok apróra vágott fokhagymával, Egy serpenőben 4-5 evőkanálnyi főző Rámát vagy vajat (olajban nem jó!) felolvasztok és beleteszem a csirkemell szeleteket, nagy lángon hirtelen kifehérítem, megszórom jó sok curry porral, majd lefedve takarék lángon pár perc alatt készre sütöm. Jó sűrű és szép sárga szaftja lesz, nem szabad túlsütni, a húsnak nagyon puhának, omlósnak kell maradnia. Petrezselymes rizzsel tálalom.