Ebdivat Szilveszterre - kínzás vagy módi?

Idiótaságok, melyek már idehaza is megvásárolhatók. Kutyaruhák, mégpedig a szilveszteri divat szerint. Képösszeálltás ölebeknek, és erős idegzetű gazdáiknak.

- Mindig mondtam, hogy a kutyások kissé idióták! – szólott jó apám, amikor elkészítette az első strassz köves nyakörvet a kutyámnak. Néhány hét múlva a legkeresettebb cikk volt a kutyafelszerelés boltban.

Könnyű persze annak, akinek szíjgyártó mester az apukája. Na meg annak, aki milliárdosnak születik, mint például Paris Hilton. Szerencsére, mint fanatikus kutyás, én legalább az első körbe beleférek. (Ha a 2008-as évre tett fogadalmaim beválnak, akkor a másodikba is bele fogok!)

A kutyások számára ugyanis számtalan őrült dolgot előállított már a divatipar. Most egy divatos „little black dress” kollekciót raktam össze, hogy tudja minden ebgazda, mi a módi jobb körökben. (Azért megsúgom, én a világért nem csinálnék hülyét a kutyámból efféle maskarákkal. Szerintem ez a 12 éves baba helyett kutyázó kislánykáknak és a 60+ baba helyett kutyázó véncsajoknak való!)

Kis fekete ruha- egyszeregy a gazdihölgyeknek >>>

 

Ha baj van a kutyával a petárdák miatt>>>

Gáspár Kati gyűjtése