Melyik pasiban bízhatsz meg? Válassz a horoszkópja szerint!

Kategorizálni semmit sem illik, mégis egy-egy állatöv jegyű horoszkópból némi következtetésre lehet jutni, hogy melyik férfiban lehet igazán megbízni.

A Kos férfi forróvérű, individualista beállítottságú egyén, aki általában szeret a szerelemben is előre sietni. Sokszor csak a saját szemszögéből látja a dolgokat. Igyekszik a társadalmi szabályokat betartani, és aszerint is cselekedni. De csak látszólag, mivel egyes esetekben nem alkalmazza a hűség metódusát. Harcol a jogaiért, főleg azokért, ami szívhölgyével kapcsolatos. Hűsége olyan mértékű lesz, amilyen mértékben fenyegetést fog észlelni egy másik férfi részéről.

A Vénusz által vezérelt Bika nagyszerű szerető. Érzékeny, és emocionális. Érzelmi téren megcsalhatod, sosem fogja észrevenni, de a fizikai megcsalást főbenjáró bűnként fogja kezelni. A Bika birtokolja partnere testét, csak az övé lehet, senki másé. Ha a veled való kapcsolata tartóssá válik, és az stabil is, akkor ő magától sosem fogja lerombolni azt, egy éjszakás kaland kedvéért.


Az Ikrek
örökké kíváncsi, vicces, társasági ember. Sok esetben hűtlennek kezelik őket, már csak a kettősége miatt is.

A természetében felfedezhető kettőség miatt mindenből két dolgot akar. Lehet két motorja, két háza, két nője, ő mindkettőhöz hűségesnek érezheti magát.


A romantikus Rák
férfi kifejezetten az a típus, akivel családot alapíthatsz. Szeresd, és ő hűséggel, és őszinte szerelemmel viszonozza az érzelmeidet. A hűtlenség számára ismeretlen fogalom. Nagyszerű lehet vele az életed, és sajnálatos, ha szaladni akarsz előle.

 

A büszke Oroszlán uralkodási vágya ellenére nagyon hűséges is tud lenni, ha akar. Imád szeretni, és természetesen azt is szereti, ha őt szeretik. Imád büszke lenni a barátnőjére, így nem árt, ha állandóan ébren tartod az érdeklődését. Különleges, ahogy egy Oroszlán jegyben született férfi udvarol, teljesen el leszel varázsolva a módszerétől. Olykor megesik, hogy hűtlen lesz hozzád, de hűséges is tud maradni, ha úgy érzi, ő irányítja a dolgokat.

A Szűz férfi két lábon áll a földön. Értelmes és talpraesett. No, meg érzékeny. Ha sokáig van egy nővel, megeshet, hogy egy idő után már nem lesz annyira figyelmes, mint az elején. A flörtölést szereti, de neked ettől függetlenül megpróbál majd mindent megadni, így bizonyítva azt, hogy ő valójában hűséges hozzád.

 

A vonzó Mérleg férfi érdekessége, hogy sokkal jobban szereti a nők társaságát, mint a hasonló nemű egyénekét. A probléma viszont az, hogy a két lehetőség közül gyakran nem tud választani, ezért inkább hanyagolja mindkettőt. Készülj fel a legrosszabb esetre is, könnyen megjelenhet az életetekben egy titokzatos harmadik. (A cikk folytatódik. Lapozz tovább!)

A Skorpió férfiakat nem nehéz bemutatni, ők a féktelen szexuális étvágyukról híresek. Sok esetben tartózkodó, és remekül tudja magát konrollálni. Vagyis, a kapcsolatában, ha értékesnek tartja, mindent intenzíven él meg, és hűséges marad. De azt tudnod kell róla, hogy egy kis titokzatosság mindvégig körül lebegi, ezért sosem, vagy csak nehezen jöhetsz arra rá, ha véletlenül mégis megcsalt.


A Nyilas férfi
optimista, és kalandvágyó. Az örök gyermek. Igen nyitott, így ha még őrülten is szerelmes, de felbukkan a láthatáron egy hozzád hasonlóan vonzó hölgy, nem szégyelli magát, és neki is hevesen udvarolni kezd. A rutint, a megszokottságot ki nem állhatja. Ha szabadságáról, és nyílt kapcsolatról kezd el beszélni, azt hiszem tudni fogod, honnan fúj a szél.


A Bak
annyira céltudatos, és felelősségteljes személy, hogy senkinek sem fordulna meg a fejében, hogy képes lenne hűtlenségre, ám még ez is előfordulhat. Aszerint ítéld meg, hogy mennyi időt tölt veled. Ha melletted van, akkor biztos lehetsz abban, hogy fontos vagy a számára. Neki ez jelenti a hűséget.A Vízöntő
a nagy ötletek megtestesítője. Ha egy gondolat megfogan a fejében, az ott is marad. Így van ez a kapcsolataiban is. Elképzelhető hogy eltelik egy kis idő, mire a szívébe zár, de megéri, mert utána hűséges lesz hozzád. Ám, ha mégis szerelmes lesz másba, nem játszik tovább az érzelmeiddel, te leszel az első, akivel ezt tudatni fogja. Ha te csalnád meg őt, nagyon komolyan számon fogja rajtad kérni az indokot, és onnantól kezdve a következő kapcsolatára, annak lehetőségére koncentrál már.

A nagy képzeleterővel megáldott Halak férfit a horoszkópok Casanovájaként is emlegetik. A monogámiát nem szereti, de azért néha hűséges is tud lenni. De örömhír, hogy két tábor található meg köztük. Az egyik sokáig hűséges tud maradni, míg a másik a kaland és a flörtök hívei lesznek.

 

HarmoNet-tipp: Összeillesz vele? Nézd meg itt! >>

Bokory Orsolya