Mozgás! Indul az Aerobik Maraton!

Ha már eleged van a télből, kapd magadra az aerobik cuccod, és nevezz be te is a szombaton induló 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Maratonra. Ha te is aerobik rajongó vagy, akkor nem maradhatsz ki a világ legnagyobb aerobik kihívásából!

A Sportmax Újbuda Sportcsarnokban március első napján megrendezésre kerülő eseményen minden aerobikos megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kihívást. Lesz klasszikus Pilates torna, Precision Power Box, Aero Dance, Afro Dance, Xco Training és még rengeteg más csemege, ami kihagyhatatlan egy sportkedvelő számára.

Mennyit bírsz?
Az esemény szombat délelőtt 9 órakor kezdődik, mégpedig a 12 órán át tartó Aerobik Maratonnal. Aki érez magában elég kitartást, és lelkesedést, az megmutathatja a világnak, mire is képes.

A rövidebb versengésre vágyók a 6órás Aerobik Félmaratonon bizonyíthatnak, míg a versengésmentes sportolásra vágyók az Aerobik Napon elégíthetik ki mozgásigényüket.

A hazai aerobik világ legjelesebb képviselői gondoskodnak arról, hogy senki ne maradjon mozgás nélkül, és garantálják azt, hogy a résztvevőknek kőkeményen megdolgozzanak a végső győzelemért.Mindenki, aki benevez a rendezvényre, egyedi emblémázott felsőt kap ajándékba, hogy még sokáig emlékezhessen erre a jeles napra, és fantasztikus sportteljesítményére!

Részletes program és bővebb információk: www.aerobikmaraton.com