Fogadalom nőnapra: - Fittebben mindketten!

Fogadkozások helyett egy betartható cselekedet: Nőnaptól márpedig sportolni fogunk a párommal! Segítünk, hogy ezt a fogadalmat könnyebb legyen valóra váltani, mégpedig igényes környezetben! Stop! Nem csak budapestieknek!

A Danubius Premier Fitness hálózat nagy múltú, elegáns helyekkel vár mindenkit, szerte Magyarországon. Jó, hogy végre nem csak a budapestiek, hanem a vidéken élők is elérhetik. Hiszen bárhol is járunk, szükség van egy olyan helyre, ahol tudjuk, hogy a vendég van a középpontban, ami élen jár tisztaságával, s ahol kikapcsolódhatunk, mozoghatunk, feltöltődhetünk. A Dabubius Premier klubjai ország szerte ezt nyújtják.

Szeretné kedvesét a közelgő Nőnapon egy egészséges ajándékkal meglepni?

Ne keressen tovább, mert megtalálta! 

2008. március 3-8. között minden férfi vendég - aki napi belépőt vált - kíséretében érkező hölgy vendég belépőjét ajándékba kapja! 
Kattintson a képre, és válassza az Önhöz legközelebbi klubot, majd regisztráljon még ma!

Ne fogadkozzon, cselekedjen!
A stresszes hétköznapok alatt is időt kell szakítani a lüktető város zajától távol, mégis könnyen megközelíthető kikapcsolódási formára. Mindenkiben megfogalmazódik a sportolás iránti igény, így fogadalmak tucatját tesszük, hogy hetente párszor időt is szakítunk rá.
A Danubius Premier Fitness olyan atmoszférát nyújt a vendégeinek, ahol a teljes kikapcsolódás garantált. A fitness termekben szakképzett trénerek várják a korszerűen felszerelt gépparkkal (cardio részleg, erőgépek, súlyok, stb.), aerobic teremmel vendégeit, ezen túl pedig minden klubban lehetőség nyílik úszásra is.


 
Kényeztesse magát és kedvesét Nőnapon!
Látogasson el egy jól megérdemelt pihenésre, kikapcsolódásra a történelmi Margitszigeten található Danubius Health Spa Resort Margitsziget vagy az exkluzív Danubius Health Spa Resort Helia Health Spa részlegébe! Csodálatos környezet és igazi vendégszeretet várja!

Próbálja ki!

Hasonló élményeket és felüdülést kínálnak a Danubius Hotel Flamenco és Hotel Stadion szállodákban található Premier Fitness klubok is, ahol 2008. március 3-8. között minden férfi vendégünk - aki napibelépőt vált - kíséretében érkező hölgy vendég belépőjét a klubok ajándékba adják. (Részletek >>>)
 
Élvezze a mozgás örömét, a kényeztető kikapcsolódás élményét! Lepje meg Önmagát és párját egy felejthetetlen Nőnappal!
 
További Premier Fitness klubok várják vendégeit a soproni Hotel Lövér és a hévízi Danubius Health Spa Resort Hévíz szállodákban.

(x)