include("include/median_1.php"); ?>
Hozzávalók:
2-3 személyre: 6 tojás, 1 csokor újhagyma, 1 doboz tejszínes sajtkrém, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, pici olaj, szelt sajt, 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A hagymát vékony karikákra vágom. A sajtkrémet összekeverem a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és a hagymával. A serpenyőt felmelegítem, olajat teszek bele. A tojásokat felverem és a felét a forró serpenyőbe teszem. Addig sütöm amíg meg nem meleg szilárdul a teteje is nagyjából. Ezután beleteszem a töltelék felét és ráhajtom a lepényt. Tányérra csúsztatom és apróra vágott petrezselyemmel megszórom! Lehet még rá tejfölt is locsolni!
Paradicsommal, paprikával tálalom!
Tipp: A tölteléket nagyon sok féle variációban el lehet készíteni, gazdagítani sült csirkekockákkal, sonkával, kolbásszal, zöldségekkel, szeletelt gombával, stb.
[kapcsolodo_cikkek]