Veszélyben Ronaldo hírneve? Homoszexualitással és drogozással vádolják!

Alaposan bepalizta Ronaldot három prosti. A sztárfocista menti a menthetőt, de karrierjének lehet, hogy ezzel vége.

Nagy bajba került Ronaldo, aki egy rendőrségi üggyé fajult görbe éjszaka után lehet, hogy örökre búcsút mondhat jóhírének. Nem elég, hogy annak ellenére, hogy barátnője van, felszedett egyszerre három prostit – egy már nem is elég – még azt sem nézte meg eléggé, hogy valóban nőkkel van-e dolga. Pechére nem. A remekül „álcázott” csajok ugyanis pasik voltak. Szegény Ronaldo transzvesztitákat fogott ki, akik többszörösen átverték.

Először is ugye, nőnek adták ki magukat… Másodszor, és ez a rosszabb, nyilvánosságra hozták az ügyet, egyrészt az interneten, másrészt a rendőrségen. Állításuk szerint Ronaldo nem fizetett nekik, és ezért feljelentették. Sőt, azt állították, hogy a világhírű játékos nemcsak szexelni, hanem drogozni is kart velük, és megfenyegette őket, ha bárkinek is el merik mondani a dolgot.

Ronaldo egészen másként emlékszik.
Szóvivője szerint a szerencsétlenül járt sztárt alaposan behúzták a csőbe. A három pasikurva csábította el, majd a motelszobában megzsarolták, hogy az egész világon szétkürtölik Ronaldo homoszexuális hajlamait – ami egyébként teljesen alaptalan vád – ha az érintett nem fizet nekik. Fejenként több mint 4 millió(!) forintnak megfelelő összeget. Ronaldo erre nem volt hajlandó, ám az egyikük lefilmezte az egész jelenetet, és felrakta a világhálóra, ráadásul még fel is jelentették szegény pórul járt focistát a fenyegetésért. Ronaldo zsarolással vádolja a transzvesztitákat, azok meg őt tartozással, fenyegetéssel.

A vitában a rendőrség Ronaldonak hisz – egyelőre.
Braziliában ugyan nem tilos a prostitúció, de az öröm negyedek kétes alakjainak sokszor tisztességtelen üzelmeivel a rendőrség nagyon is tisztában van. A kábítószer fogyasztás alól is tisztázta magát Ronaldo, de a botrány, amibe keveredett akár karrierjébe kerülhet. Barátnője ugyan kiáll mellette, kérdés azonban, hogy a sport világ, a játékos társak és klubja mit szól a dologhoz. A közvéleményt minden esetre teljesen felháborította az eset, legyen valaki akármekkora sztár, azért három nőimitátorral egyszerre – ez még a legtoleránsabbaknak is sok.

Ronaldo személyesen nem nyilatkozott. Mindössze annyit mondott: „Hülye voltam”. Igaza van.

Sport horoszkóp>>>