Péntek esti varázslatok - Szerelembatyu korhatár nélkül

Korhatár nélkül végezhető apró varázslatba avatlak be Benneteket! Végezheti férfi is és nő is, egyet azonban tudni kell, aki végzi, azé a felelősség. Ha beléd szeret, vagy ha éppen elszeret mástól az a te felelősséged, a te karmád, a te sorsod, útravalód és további életfeladatod. Gondold meg jól! De soha ne add fel...

Miért éppen pénteken végezzük?
Péntek a szerelem napja. Emellett a péntek, a minden kultúrában szent szombat előtt következik. A nyugati materialista ember ebben a bulik idejét látja. Amerikában pl. a hétfő a vasárnappal együtt képezi a hétvégét és a szobat este az iskolából való kiesés napja, egyfajta átmeneti felfrissülési lehetőség, rítus.

Emellett a pénteken este 8 óra után végzett rituálék energetikailag már a szombat energiáit is hordozzák, így Szatrunusz napjának, s magának az istenségnek az erejét. Ezért az időtlenséget, állandóságot, sorsszerűséget hozza magával ez az időpont.

Hozzávalók
1 db vörös, bordó, ciklámen, rózsaszín textil (5-7X5-7 cm). Ne legyen rikító piros, mert az inkább éget, és vitát kelt!
1 db fekete, vagy barna szalag
1 kk kamilla virág, szárított, vagy élő
5-10 rózsaszirom - élő vagy szárított, lehetőleg rószaszín vagy vörös
1 rózakvar - picike, legjobb ha csiszolatlan valódi kristály
1 vörös, rószaszín vagy fehér gyertya

 

A munka
Ha előkészítetted a hozzávalókat, fürödj meg és moss hajat alaposan. Öltözz tiszta ruhába. Színe ne legyen élénk zöld vagy sárga, ne legyen hivalkodó, az égiekkel szemben pökhendi, vagy hiú a kisugárzásod.
Gyújtsd meg a gyertyát.
Gondolj szerelmedre, választottadra, és írd a tesztil belső felére nevét és asztrológiai jelét!
Ez után rajzold alá a Vénusz jelét (női nemi jel), majd tedd bele a kvarcot, s ezután a rózsaszirmokat, végezetül a kamillát (ne hulljon ki!). A kamilla fontos, mert ebben a kis átviteli mágiás rítusban az anyagi vagyonokat képviseli és jelképezi, hogy nem akarunk minden energiát átcsoportosítani a szerelembe, hanem ajándékba, pluszba óhajtjuk ezt, ha lehetséges. Legyünk e mellett nagyon alázatosak.

Végezetül, ha megvan kössük meg a fekete szalaggal, amely az állandóságot képviseli esetünkben. Párszor a batyut húzzuk át a gyertya lángja felett (meg ne gyulladjon!!!), majd mélyen gondoljunk vágyunkra, amit el szeretnénk érni ezzel a férfivel.
Végül adjunk hálát. Köszönjük meg előre is, akkor is, ha nem minden pont úgy sikerül, ahogy terveztük, oltsuk el a gyertyát, majd egy héten belül ássuk el a kis batyut folyó, patak, tópartra!

Azonban még elásatlanul is indulhatsz kalandozni, már péntek este! Ezúttal szerencsével jársz! Végezetül egy tanács: Amíg nem ásod el batyudat tedd biztonságos helyre, mert igen negatívan sülhet el, ha bárki kíváncsiságból megbontja ezt az erő-közeget.

Lora