Friss zöldségleves

A piacon már kapható sokféle új zöldség, úgy mint burgonya, sárgarépa, karalábé, zöldborsó. Ezekből egyszerűen és gyorsannagyon jó ízű levest készíthetünk!

Hozzávalók:


5 db közepes újkrumpli,
3 új sárgarépa,
1 új karalábé,
2 marék friss zöldborsó,
nagy csokor petrezselyem,
só,
bors,
bio ételízesítő




Elkészítés:


A zöldségeket megpucolom, a krumplit és a karalábét kockára, a répát karikára vágom.
Egy nagy lábasba teszem, hozzáöntöm a borsót is és felöntöm vízzel.
Szórok bele ételízesítőt, sót és borsot.
Amikor már majdnem minden puha, a petrezselyemzöldet apróra vágom és beleszórom a levesbe.

[kapcsolodo_cikkek] 
Tipp: Főzhetünk bele 1-2 marék levestésztát vagy apró nokedlit is!