Bódi Sylvi hódolója nyomnélkül eltűnt - A playmate borzasztóan kíváncsi kit rejtett a jelmez!

Alig egy hete találkoztak és hódolója jelmezben jelent meg. Sylvi azóta is kíváncsi, mert a legbensőségesebb és legizgibb dolgokról beszélgettek. Kit rejthet a jelmez? Sylvi nyomozásba kezd!

Bódi Sylvivel furcsa dolog történt: a szexi modellt ejtette a pasi, akivel a napokban randizott. Sylvi nem tudja mire vélni a dolgot, és majd’ megöli a kíváncsiság, a titokzatos lovag ugyanis ismerős volt neki. A modell abban biztos, hogy a fiú még előkerül, akkor pedig megtudja, ki rejtőzik az álarc mögött…
 


Csak egyszer randizott titokzatos lovagjával Bódi Sylvi, de azonnal vonzalmat érzett a pasi iránt, akiről azt sem tudja, hogy néz ki. Hogy Sylvinél nem a külcsín fontos, hanem a belbecs, mi sem jelzi jobban, hogy bár hódolójának még az arcát sem látta, mégis ellenállhatatlan vágyat keltett benne…

„Csak az a baj, hogy eltűnt… Fogalmam sincs, miért, vagy hová. Megpróbáltam én hívni, de nem veszi fel a telefont. Pedig nagyon jól éreztük magunkat együtt, és furcsa módon olyan volt, mintha régóta ismernénk egymást. Meglepő, miket tudott rólam. Szeretném, ha jelentkezne, és újra találkoznánk, meg akarom tudni, ki van az álarc mögött!”
 


Sylvit furdalja a kíváncsiság, hogyan is nézhet ki a titokzatos férfi, aki csokiruhában jelent meg a randijukon, és aki furcsa módon olyasmiket is tudott a lányról, amiket csak a legközelebbi barátai tudhatnak… Ahhoz azonban, hogy Sylvi megtudja, kit rejt a csokiruha, újra találkozniuk kellene.

Nem tudom, miért nem hív vissza, pedig már többször is kerestem. Ugyan még sosem csináltam ilyet, de abban biztos lehet, hogy én megtalálom őt!” – szögezte le határozottan a lány .