Malota-Vári: Ártatlan angyalok - Kiszolgáltatottan a bűn fertőjében

Erőszak, pedofília, internetes bűncselekmények. Sokszor könnyen észrevehető, máskor láthatatlanul zajlik. Miből veheted észre, mire kell figyelned? Igaz történetek, borzalmas életek. Egy kötet megtörtént esetekről.

"Malota László és Vári András könyve több mint hiánypótlás. Létszükséglet. Kiemelkedően fontos anyag! Minden egyes lapjába beleborzongtam, és azóta- ha lehet- még jobban figyelek a gyermekeimre. Az "Ártatlan angyalokat" minden szülő számára kötelező olvasmánnyá tenném. Nagyon-nagyon fontos iromány."
Vujity Tvrtko

"A kiskorúak az internet elterjedésének következtében sokkal inkább kiszolgáltatottá váltak a beteges fantáziájú, perverz alakoknak, akik a látszólagos anonimitást kihasználva férkőznek a közelükbe. A legtöbb szülőnek fogalma sincsen, hogy milyen nagy veszély leselkedik internetező gyermekére, aki szégyenében, vagy félelmében nem mer beszélni a zaklatásokról, amik akár naponta érhetik. Pedig némi odafigyeléssel, többek között a könyvben lévő borzalmas esetek elkövetési módját megismerve, szinte teljesen megvédhetnék gyermekeiket, elkerülve ezzel, hogy az interneten rájuk leselkedő pedofil egyének a naivságukat kihasználva tönkretegyék az egész életüket."
Malota László

" Kilencévesen éltem át mindazt a szörnyűséget, amitől a szülők leginkább óvják a gyermeküket. Annak a napnak az emléke életem végéig kísérteni fog. A lelkemben ejtett mély seb soha nem fog teljesen begyógyulni. Mivel tudom mit kellett azon a délutánon átélnem, még inkább akarok segíteni, többek között ezzel a könyvvel, hogy más gyermekekkel ne eshessen meg mindez a tragédia."
Vári András

Kiadta és a mozgalomról >>