Újabb győztes a mellrák elleni harcban - Christina Applegate a fronton

A szörnyű betegség a sztárokat sem kíméli. Kylie Minoque után most a Rém rendes család egyik tagjának is szembe kellett nézni vele. Christina Appelgate nemrég jelentette be, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála.

A szép szőke színésznőt Magyarországon leginkább a Rém rendes család sztárjaként ismerhettük meg. A kissé butácska, csipkelődő, örökké testvérét cikiző csajszi a valóságban rendkívül okos és bátor. Ez utóbbit bizonyította, hogy nem tört össze, amikor megtudta, hogy az orvosok mellrákot diagnosztizáltak nála, hanem elszántan felvette a küzdelmet, és nyerésre áll! 

Christina Appelgate nemrég jelentette be a szörnyű hírt. Azóta átesett egy műtéten, és a jelek szerint jól van, orvosa elmondta, hogy sikerült eltávolítani a rosszindulatú daganatot. A szövettani eredményeket folyamatosan felülvizsgálják, és 5 év tünetmentesség után lehet valakit végleg gyógyultnak nyilvánítani. 

A 36 éves Christina bizakodó, azt nyilatkozta, hogy semmiképp nem adja fel a harcot, és meg fog gyógyulni. Barátai, köztük Cameron Diaz és Jennifer Aniston mindvégig mellette állnak és bíztatják. Christina szerint ez a legnagyobb segítség, valamint az, hogy erőt meríthet abból, hogy édesanyja is sikeresen felgyógyult ebből a rettenetes betegségből.

HarmoNet tipp: Tegyünk együtt a mellrák ellen >>

HarmoNet Fórum tipp >>