Vér hullott a Hal a tortán forgatásán! - Varga Feri izgalmában kárt tett magában (A forgatás képeivel!)

Varga Feri megsérült a Hal a tortán forgatásán! Az énekes először lereszelt, majd lenyesett az ujjából egy kis darabot, miközben citromot reszelt és hagymát szeletelt. Feri sérülése ellenére hősiesen kitartott, és egyedül készítette el a vacsorát, felesége, Betty ugyanis nem akart segédkezni, hogy ne befolyásolja a pontozást. A volt megasztárosról kiderült, hogy főzni nagyon jól tud, és ő tanította még a párját is!

Varga Feri ügyetlen volt. Az énekes, bár gyakran főz, és a hagymát szinte csukott szemmel is pillanatok alatt felszeleteli, most mégis az ujja bánta a nagy sietséget.

 

„Először megreszeltem a kezem, majd lenyestem egy darabot az ujjamból – mesélte Feri. – Szerencsére semmi komoly baj nem történt, de könnyen lehetett volna: alacsony volt a pad, amin ültem, és félrecsúszott a kés. Kevés hiányzott ahhoz, hogy egy nagyobb darabot vágjak le… Pedig egyébként nagyon jó vagyok ebben, pillanatok alatt felvágom a hagymát!”  Feri nagyon izgulhatott a forgatáson, mert ez számára már rutin feladat.

Feri egyébként jól főz, még feleségét, Balássy Bettyt is ő tanította erre a nemes tudományra. Sütni azonban nem szokott, abban párja jeleskedik, aki most is - egy egészen picit - besegített. A pálinka azonban kevésnek bizonyult a vacsorán. Damu Roland és Dér Heni sérelmezték is ezt a hibát, ezért elindultak, hogy keressenek még egy palackkal eme nemes nedűből.


Varga Feri egyébként vidéken rendezett vendégséget, egy tanyán. A hely szellemének megfelelően íjászkodott és lasszót is dobott, sőt, még vásárolni is lóháton ment, na nem messzire, csak a szomszéd farmra. Feri és Betty különleges produkcióval készültek, még egy dalt is előadtak a vendégeknek, amely a legnagyobb sikert Esztergályos Cilikénél aratta.