Pudingos-almás piskóta

Éljen az alma! Lehet az piros, zöld, sárga, cirmos, a lényeg, hogy finom, egészséges és sokoldalú.

Hozzávalók:

7 dl tej
10 db babapiskóta
4 db közepes méretű alma
cukor
fahéj
1 cs. vaníliás pudingpor

Elkészítése:

Az almát lereszelem és rövid ideig párolom. Ezután megszórom cukorral és fahéjjal ízlés szerint. Ezután egy mély tál aljára lerakom a 2 dl tejben megmártogatott piskótákat, ráteszem az alma felét.


Ezután megfőzöm a  pudingot a leírás alapján, ízlés szerinti cukorral. A felét az almára öntöm, majd még egy réteg alma és még egy réteg puding következzen. Néhány órát hagyom hűlni és összeállni.

Tipp: A pudingot ízesítsük vaníliaaromával, úgy intenzívebb lesz az íze!


[kapcsolodo_cikkek]