Pamela Anderson különleges szülinapi meglepetése - az ünnepelt majdnem infarktust kapott!

Még a nőfaló Hugh Hefnert is meglepte Pamela Anderson, amikor felköszöntötte a születésnapján a háremtartó vén kéjencet. A Palyboy magazin alapítója a meglepetéstől kis híján szívinfarktust kapott, ami azért elég ciki lett volna a saját szülinapi buliján.

82. születésnapját ünnepelte Hugh Hefner, a világ első számú férfimagazinjának megálmodója és alapítója. Háreméről és hatalmas étvágyáról – mármint a gyengébbik nem terén- hírhedt a médiaguru Hugh Hefner, akit olyan meglepetés ért a bulin, hogy majdnem ez volt élete utolsó pillanata! A tortáját szervírozó szexbomba, Pamela Anderson ugyanis a tortán kívül semmit nem viselt. A szőke kebelcsoda senkit nem avatott be tervébe, így amikor megjelent egy szál tortával a kezében, mindenkinek a torkán akadt a pezsgő, Hugh pedig majdnem infarktust kapott a meglepetéstől. 


HarmoNet tipp: Hihetetlen! Pamela és Tommy újra együtt! >>

Pamela jót kacagott a döbbeneten, majd a magához térő Hugh karjaiba omlott, és cuppanós puszik kíséretében köszöntötte fel azt a férfit, aki pályája kezdetén felfedezte őt. Tény, hogy karrierjén Hugh indította el az azóta már szimbólummá volt Pamelát, de ekkora meglepetésre még ő sem számított. A 41 éves Pamela rendkívül jól tartja magát, ma is ő az első számú szexistennő, nevét az egész világon ismerik. Ennek a hírnévnek a megalapozója Hugh Hefner volt, aki tizenháromszor szerepeltette Pamelát a címlapon, ami abszolút csúcsnak számít a lap történetében. A kicsit sem szégyenlős Pamela mutatványával az egész társaságot sokkolta, Hugh elmondása szerint még levegőt sem kapott, amikor meglátta a teljesen pucér hölgyet a tortával. Úgy látszik, a világ legkéjencebb pasijának is lehet még igazi meglepetést okozni!

HarmoNet tipp: Háremtartók a modern luxus világában (sok képpel) >>