Madonna pácban: Guyt nem érdekli a vagyonmegosztás, a gyerekeket akarja!

Beadta a válókeresetet Madonna és férje, Guy Ritchie. Idén karácsonyig szeretnék lezárni kettejük kapcsolatát, ám ez nem biztos, hogy zökkenőmentesen menni fog. Guy lovagias, már ami a pénzt illeti, de a gyerekek kérdésében már nem enged olyan könnyen.

Karácsonyig elválik Madonna és férje, Guy Ritchie. A pár kapcsolata már régen megromlott, ám sokáig tagadták, hogy nincs minden rendben köztük. Eleinte még házasságterápiára is elmentek, majd megpróbálkoztak a különéléssel, ám semmi nem segített. Az énekesnő és rendező férje sehogyan sem jöttek ki egymással, így csak egyetlen megoldás maradt, a válás. Két sztár esetében ez mégsem olyan egyszerű, már csak a hatalmas vagyon miatt sem.


A pár közösen szerzett vagyonát 80 millió fontra becsülik, ennek fele Guyt illeti, valamint közös ingatlanaik értékének a fele is. Így a férj 75 millió fontra tarthat igényt helyből, amit Madonna szó nélkül fel is ajánlott neki. E mellett Guy igényt tarthatna felesége 300 milliós vagyonának a felére is, hiszen külön szerződés hiányában ez is közösnek számít, ám a férj nem tart igényt felesége pénzére. Guy igen lovagiasan viselkedik, hiszen beéri a minimális összeggel, ami neki jár, még a házassága miatti hátrányos vállalkozásokból származó kudarcai és karrierjének tönkretétele miatt sem pereli feleségét egyetlen pennyre sem – pedig megtehetné. Guy akár 200 milliót is kaszálhatna a váláson a 75 millióval szemben, ám ez így is rekord összeg lesz a válások történetében, megelőzve McCartney 24 milliós és Phil Collins 25 milliós kártérítését feleségének.

HarmoNet tipp: Kínos rekordot döntött Phil Collins >>

A gyerekek tekintetében már nem ilyen engedékeny Guy, ugyanis azt szeretné, ha a gyerekek állandó helyen élnének, és Madonna nem hurcolná őket keresztül-kasul a világon. Azt sem szeretné, ha a testvéreket elválasztanák egymástól, még akkor sem, ha nem vér szerinti testvérek. Madonna ellenben ragaszkodik ahhoz, hogy Lourdes vele menjen New Yorkba, hiszen a 12 éves kislány az utóbbi időben szinte minden idejét édesapjával, Leonnal tölti, akivel Madonna is ismét felvette a kapcsolatot. A férfi most éppen az énekesnő New Yorki lakásának felújítását felügyeli – lehet, hogy be is költözik? Rocco ellenben Londonban maradna apjával, hiszen eddig is több időt töltött vele Guy, mint Madonna. Ebben a családban ezek szerint a gyerekekkel csak az apukák törődnek? Kérdés, mi lesz Daviddel, az adoptált kisfiúval, akire eddig is csak a dadus felügyelt, és már örökbefogadása körül is hatalmas botrány volt. Afrikába valószínűleg nem küldik vissza a kis árvát, de az is biztos, hogy a válást ő sínyli meg leginkább. Ha a testvérek együtt maradnak, akkor állandóan utazniuk kell, ezt pedig senki nem szeretné.

HarmoNet tipp: Madonna válik! >>