Akvárium és koponya - a legújabb vécé trendek

Unalmas a klotyó? Potyogtatás közben is valami különlegesre vágysz? Szeretnéd, ha a barátaid a kishelyiséget is megcsodálnák? Feldobnád valamivel a lakás eldugott zugait? Nos, akkor itt vannak a legújabb trendi vécék és kiegészítőik! Ezzel tényleg király lehetsz ott, ahová az említett is gyalog jár.

Itt a legújabb őrület, a vécébe épített akvárium. Mert ugye, ahol víz van, ott halnak is lennie kell! Amúgy is sivár lenne a mellékhelyiség egy jó kis halacska úsztató nélkül, és ha már be kell szuszakolni a lakás legkisebb zugába az akváriumot, akkor nem is lehetne jobb helye, mint a vécé! Na, nem kell megijedni, a halacskák biztonságban vannak. A tartályt és az akváriumot két külön darab alkotja, és amiből az öblítés történik, jó alaposan el van szigetelve a kis kedvencek látványos lubickoló helyétől.


A megvilágított akvárium hihetetlenül feldobja a klotyó hangulatát, ne csodálkozz, ha a haverok ezentúl jóval tovább maradnak odabent, vagy sorban állás lesz az ajtó előtt! A látvány önmagáért beszél, csak az a baj, hogy amíg trónolsz, addig a hátad mögött van. Sebaj, addig gyönyörködhetsz a vécékefében, és a tartójában. Mert ugye, egy ilyen vécé mellé muszáj beszerezni a legtrendibb darabot, a koponya alakú tartót a lábszárcsont kefével. Ezzel a kiegészítővel, tuti, hogy nálad fognak tolongani az ismerősök, és mindenféle dugulásra meg beragadt ajtóra hivatkozva bekéretőznek a mellékesbe egy jó kis… látványért!

A kultúra pedig közmondásokat szül: Úgy él, mint hal a wc-ben!