Babadömping Hollywoodban!

Az elmúlt időszakban bébik egész sora, köztük feltűnően sok ikerpár látta meg a napvilágot az Álomgyárban. Angelina Jolie, Nicole Kidman, Christina Aguilera, Beyonce, Jennifer Lopez és Halle Berry is anya lett, de Ricky Martin is szert tette egy ikerpárra béranya segítségével. Most újabb bébik vannak a láthatáron, mindenki nagy meglepetésére!

Olyan hölgyek vállalkoztak az anyaságra, akikről senki nem hitte volna. Elsőként Katie Holmesról derült ki, hogy bizony gyereket vár. Igaz ő és férje Tom Cruise már régebben bejelentették, hogy szeretnének majd még babát, de a „majd”-ot igen erősen hangsúlyozták. Közben a kapcsolat megromlott a házaspár között, már a válás is szóba került, ám végül mégis együtt marad Tom és Katie. Valószínűleg a szcientológiai egyház, melynek Tom fanatikus tagja nem engedte, hogy a pár elváljon, cserébe a férj tett némi engedményt feleségével szemben a szigorú előírások terén (például, hogy mikor kivel találkozhat, beszélhet, mit vehet fel, stb…). Szinte sneki nem reménykedett benne, hogy ezek után lesz a kis Surinak testvére, ám most megint gömbölyödik Katie hasa!


HarmoNet tipp: Emberséges vagy erkölcstelen? Gyerekek béranyától - Ricky is ezt választotta >>

Janet Jackson is várandós, aki szintén nem reménykedett már abban, hogy valaha is anya lehet.
A 42 éves énekesnő régóta vágyott babára, ám mindez idáig ez nem adatott meg neki. Janet évek óta együtt él Jarmine Dupreval, ám az ő kapcsolatuk sem felhőtlen, hol szakítanak, hol kibékülnek, a tipikus se veled se nélküled játszmát szenvedik már régóta. Közben Janet hiába ábrándozott kisbabáról, és amikor már végleg letett arról, hogy valaha is saját gyereke lehet, megtörtént a csoda! Michael Jackson testvére végre várandós, ám kora miatt a veszélyeztetett kismamák közé tartozik és fokozottan vigyáznia kell magára. Janet abban is reménykedik, hogy az apróság érkezésével Jarmine Dupreval való kapcsolata is végre nyugodt mederbe terelődik, és boldog családban élhetnek együtt.


Végül a legnagyobb szenzáció: Mariah Carey, aki nemrég jelentette ki, hogy ő bizony nem akar gyereket, vészes gyorsasággal hozzáment kedveséhez, Nick Cannonhoz. A 38 éves énekesnő és 27 éves férje állítólag annyira szerelmesek, hogy csupán hathetes ismeretség után egybekeltek egy hirtelenjében megrendezett esküvőn idén áprilisban a Bahamákon. A szertartáson mindössze nyolcan vettek részt, és azóta már fel is röppentek a hírek, hogy Mariah babát vár.
Leginkább az győzte meg a rajongókat, amikor pár napja az énekesnő a pletykákra reagált egy internetes honlapon, hogy a hír nem igaz, de elképzelhető! Ennél körmönfontabb igent nehéz lett volna kitalálni, ám most már biztos, hogy végül Mariah is rászánta magát az anyaságra ifjú férje mellett.

HarmoNet tipp: Eladó a bébi! Ki ad többet érte? - Sztárok versenye, ami etikátlan és visszataszító >>