Oklevél igazolja - okos vagy és kommunikatív! (Ajándéktipp!!!)

Oklevél? Karácsonyig odaér! Olcsó, viccesen komoly és nem kell hozzá túl sok minden. Jópofa ajándék a kollégáknak, a főnöknek - akár együtt a csapattól - de haveroknak is. Sőt - még magadat is meglepheted vele!

Grafoklevél – egy személyes emlék
Elég hozzá néhány sornyi kézírás – akár beszkennelve is! Ez ugyanis nem egy részletes, rendes grafológiai elemzés, hanem csupán néhány sornyi jellemzés. Egyfajta „lelki erőleves” a grafológustól, ami arra szolgál, hogy a lélekzivataros időkben is legyen mire feltekinteni. Mindenkinek fontos, hogy jó tulajdonságait elismerjék, szeressék, ezeket megerősítsék. Ezzel az ajándékkal kifejezheted kedves ismerősödnek, hogy nagyra becsülöd!Mi kell hozzá?

Eredeti kézírás a legjobb, amin legyen aláírás is! Viszont nem fontos egy papíron lenni a kettőnek, és az eredeti kézírásból sem kell túl sok. Elég, ha ráveszed, hogy kézzel írja le a bejgli receptjét Neked! Ha a határidőnaplója egy teleírt oldalát tudod „megmenteni” óvatosan, az is megfelel. Ha nem eredeti a kézírás, küldheted e-mailen is, beszkennelve, de ez nem annyira jó.

Hogyan küldjem el?
Tedd borítékba a kézírást és a kéréseidet (hová küldjük, ki a megrendelő, telefonszámod, ha kérdésünk van, stb..), és küldd a HarmoNet Kft postafiókja címére: 1255 Bp. Pf. 27. Másnapra itt van. Vagy ugyanerre a címre küldj rózsaszín csekken 1500 Ft-ot, vagy utalj át a 11706016-20803386-os számlaszámra ennyit. A fizetés módját jelezd a levélben, hogy tudjuk, hol keressük a pénzedet. Postafordultával küldjük az oklevelet az általad megadott névre és címre!
Kattints ide, nézd meg – így néz ki egy oklevél!
>>

Fontos – annak a személynek a nevét, akié az oklevél, pontosan írd rá a rendelésre, nehogy elírás történjen, mert az aztán ciki volna!HarmoNet tipp:
Grandmacsó, macsó vagy szimplán csak mai csóka - sztárok, meg a kézírásuk >>

Etikus ez?

Mivel nem egy teljes grafológiai elemzést rendelsz, csak néhány pozitív tulajdonságról kiállított oklevelet, amit utána bárki láthat, így ehhez nem kell az író személy beleegyezése. Olyan elemzést, amely ennél mélyebbre hatol, nem készítünk olyan személyről, aki nem adta beleegyezését az elemzéshez! Az oklevél viszont remek és személyes ajándék a barátok számára.

Az okleveleket készíti:
a www.grafologus.hu Gáspár Katalin grafológus

Képek:
Piqs.de
grafologus.hu