Minden étel pirosban pompázott Szandi vacsoráján

Mindent pirosra színezett Szandi a Hal a tortán második elődöntőjében rendezett vacsoráján. Nem véletlenül, ugyanis feladata éppen az volt, hogy az összes étel ebben az egy színben pompázzon az asztalon. Szandinál a társaság vidáman és énekelve fogyasztotta el a piros menüt, az énekesnő pedig nyugodt szívvel bízta gyermekeit édesapjukra, hogy aztán az elődöntő után együtt folytathassák tovább a békés adventi készülődést.

A Hal a tortán második elődöntőjének versenyzői azt a feladatot kapják, hogy egy-egy színre építsék fel vacsorájukat. A hétfő esti vendéglátónak, Szandinak piros színű ételeket kell tálalnia Dukai Regina, Schobert Norbi, LL Junior és Dopememan elé. „Első pillanatban nehezen tudtam elképzelni, hogyan lesz minden piros színű, de aztán beindult a képzelőerőm, és nagyon élveztem a feladatot” – mesélte Szandi, aki eperrel és cukorsziruppal színezett pezsgővel fogadta a vendégeket. Sőt piros tésztát is főzött, és még a piskótát is erre az árnyalatra próbálta színezni egy különleges adalékkal, bár az végül narancssárga árnyalatot öltött a sütőben. A vacsora előkészületeiben természetesen gyermekei is segédkeztek neki, például lerajzolták a vendégeket, akik a rajzok alapján találták meg helyüket az asztalnál.


Az elődöntő résztvevőit látva nem meglepő, hogy a jókedvű társaság már első este dalra fakadt. „Egyedül Norbi volt a kakukktojás abból a szempontból, hogy ő nem a zenei pályán mozog, de hamar felvette a ritmust velünk” – idézte fel mosolyogva Szandi.


Az énekesnő elárulta, azért is volt olyan nyugodt és felszabadult, mert tudta, a gyermekei jó kezekben vannak, az édesapjuk vigyáz rájuk. „Csabi nagyon élvezte, hogy ő lehet egész nap a gyerekekkel. Még gyerekzsúrra is elment velük – újságolta Szandi. – Ez volt egyébként hosszú idő óta az első olyan advent, amikor öt teljes napra félbeszakítottam a készülődést a családdal, és mulatoztam egész héten. De a kimaradt öt délután is pótolva azóta is minden nap kézműveskedünk, díszeket készítünk a gyerekekkel.”