Mit vegyél a pasidnak karácsonyra, és mi az, amitől falnak megy? 10 tipp és 10 tiltás férfiaktól!

A nő gyakran megálmodja, hogy a párjának mire van szüksége ajándékba. Egyes dolgokat szívesen látna a párján, míg másokról a pár szüleinek is az a véleménye, hogy hasznos lehet. De mi az, aminek a párod örülne igazán? Mi az, ami nem hasznos nem felesleges, hanem biztos befutó, és mi az, amitől tuti a falnak rohan, ha meglátja? Cikkünkkel idén végre valóban jó ajándékkal lepheted meg kedvesed. 10 tipp és 10 tiltás csokorba gyűjtve a férfiak tollából.

10 ajándék, ami tuti befutó!
 1. Pia - ha jót akar nekem, akkor piát vesz. Az mindegy milyen, ha nem szeretem, tovább lehet adni haveroknak. Szerintem szinte minden férfi iszik legalább néha.
 2. Normális, igényes, esetleg márkahű ruha: Minden férfi utál vásárolni, ha megveszitek ezt nekünk, akkor az jó, ha el kell menni vásárolni csak a baj van vele, idő, stb.
 3. Parfüm: Olyat kell venni, amit a nő szeret. Nekem tök mindegy milyen, ha nem büdös. Ő szagolja. Legyen azért a személyiséghez illő.
 4. Vegyen magának valamit. Csipke cucc, latex. Sok nő azt hiszi a fekete hódít, vagy a beige, a kék, de nem, a vörös az igazi. Vörös selyem,... igen.
 5. Díszes ajándék, pl. díszes bor, kávé, tea. Jó lehet, nem olyan nagyon nagy szám, de jó.
 6. Koncertjegy, mozijegy. Úgyis jó, ha kettőnknek veszi vagy, ha haverokkal, többen megyünk. Azt csak tudja milyen zenét vagy filmeket szeretek.
 7. Egy wellness hétvége, valami szép helyen, kettesben, az ritkaszép ajándék.
 8. Apróságok is elegendőek. Cigitartó, óra, öngyújtó, toll, fém tárgyak, szépek, igényesek, de nem túl giccsesek.
 9. Könyvutalvány - ezerféle könyv létezik mindenki talál kedvére valót, szerepjátékos, biográfia, szépirodalom, fantasy, humor.
 10. Üres cd, dvd - legyen minőségi. De fogyóeszköz, olyan, mint a zokni.


HarmoNet tipp:
Oklevél igazolja - okos vagy és kommunikatív! (Ajándéktipp!!!) >>

10 dolog, amit inkább NE vegyél!
 1. I love you plüssök és egyéb porfogók - vigyázni kell rá, ronda, koszolódik, útban van, tök felesleges. Ha plüss, legyen borzasztó ötletes, de inkább ne. Ennek a továbbfejlesztett változata a Disney figurák. Lehet, hogy a csajnak cuki, nekem nem az.
 2. Olyan ékszer, ami nem volt megbeszélve, de hordani kell. Pl. egy kényelmetlen gyűrű vagy egy  túl feltűnő lánc. Kolonc. Kellemetlenség.
 3. Olyan könyv, ami nem volt megbeszélve. Tudja kit szeretek olvasni, és már megvan a kötet, mivel szeretem. Tudja, milyen műfajt, de azt pont utálom... mert vannak kivételek. Sok a baki lehetőség.
 4. Bulibögre - agyhalál. Feliratos, felesleges.
 5. Szexuális kiegészítő, azon a címen, hogy majd feldob. Nemtom, szerintem ettől a legtöbb pasi lelohad, félelmetes, olyan, mintha kevés lennék.
 6. Díszkönyvek. A dohány enciklopédiája, a bor évkönyve, a kávé kézikönyve, stb. Nem olvasni szeretek róla, hanem rágyújtani, vagy inni egy pohár bort, nemtom érthető-e a különbség...
 7. Pornó dvd - na ez tökgáz, ezt megoldjuk magunknak, szerintem...
 8. Ásvány, szerencsekütyü, szerelempáfrány - NEEEEeeee
 9. Valami, ami: KÖZÖS. Közös szótár, közös párna, közös akármi. Ha vesz valamit, azt nekem vegye, vagy ne vegyünk egymásnak.
 10. Marha hasznos: A verzióban: napló, határidőnapló, naptár, névjegytartó - munkamunkamunka. B verzióban: dvd lejátszó, cd lejátszó, tv. Ezer féle van kül. funkciókkal. Ezt ne nélkülem válassza ki, én szeretném magamnak!

HarmoNet tipp: Ajándékba szépséget és egészséget! >>

Ha cikkünk kapcsán rájöttél, hogy ajándékodtól a párod tuti falnak megy, akkor

Szerkesztő: Fodor Kata
Képek: Piqs.de