Donatella Versace apró bikiniben - önbizalomban nincs hiánya a divattervezőnek!

Aprócska bikiniben parádézott a tengerparton a Versace birodalom királynője, ami érthető, ha az ember lánya forró éghajlaton tölti a karácsonyi pihenést. Ami már kevésbé érthető, hogy aki a divattal foglalkozik, hogyan követhet el ekkora ízléstelenséget?

Az 53 éves divattervezőnő, Donatella Versace a karácsonyi szabadságát St. Barts meleg, homokos tengerpartján töltötte, és a helynek megfelelően falatnyi bikiniben pancsolt a tengerben. Igen ám, de például Hellen Mirrennel ellentétben Donatella jobban tenné, ha nagyobb fürdőruhában parádézna, agyonműtött, túledzett, hormonokkal kezelt teste ugyanis minden, csak nem szép látvány.

Míg az angol színésznő 60 felett is csinos, és ha fürdőzik, alakjához illő öltözetben teszi, az egyik legnagyobb divatház tulajdonosnője és első számú tervezője olyan cuccban csobbant a habokban, amit legfeljebb húszon éves, bomba alakkal rendelkező modellek vehetnek csak fel anélkül, hogy megbotránkoztatnák a nagyközönséget. Donatellát láthatóan nem zavarta, mit gondolnak felőle, és az sem, hogy számos lesifotós kattogtatta gépét a közelben: zavartalanul vonult szinte semmit sem takaró bikinijében a tengerparton.


A képek inkább ijesztőek, mint pikánsak. Donatella megszállott testépítő, hatalmas izmait többek között szteroidoknak köszönheti, aminek következtében igencsak férfias lett az egykor csinos hölgy, és a haja is kihullott a tiltott szerektől. Mivel másik szenvedélye a plasztikai sebészet, a két hóbort együttes eredménye igen elrettentő, és legkevésbé alkalmas arra, hogy pinduri fürdőruciban mutogassák. Hacsak nem elrettentő példa gyanánt. Donatella az utóbbi időben alaposan le is fogyott, és néhány zsírleszívást is végeztek rajta, így leginkább egy aszott csontvázra hasonlít, pedig még csak alig múlt 50.

HarmoNet tipp: Helen Mirren nagyi még mindig dögös! Szerinted hány éves? Zavarba jössz? >>