A 4 leszuperebb szilveszteri bólérecept - Készülj újdonsággal az új évre!

Lejárt lemez a régi sütemény, saláta vagy koktél? Alig ismered a bólékészítés mesterségét, illetve amit eddig csináltál már nem csak te hanem a haverjaid is unjátok?! Ezúttal nem csak alkoholos, hanem alkoholmentes bóléval kedveskedünk Nektek! Készítsd el velünk!

Alkoholmentes bólé csak levekből
Elkészítés:
A gyömbér és a menta kivételével keverje össze a hozzávalókat. Hűtse be, majd behűtött tálba, sok jégkockával szervírozza. A gyömbért közvetlenül tálalás előtt öntse hozzá, és díszítse mentalevelekkel.

Alkoholmentes bólé

Elkészítés:
A meggyet és a cseresznyét, szűrd le majd öntsd bele egy nagy tálba. A levét egyenlőre, tedd félre. Reszeld bele az egyik citrom felének héját, vagy karikázd bele héjastól, persze előtte alaposan megmosva. Majd facsard bele a két citrom levét. Öntsd bele a többi hozzávalót és keverd össze. Tedd a hűtőbe. Pár óra elteltével érdemes megkóstolni és ízlés szerint felönteni a félretett leszűrt meggy és cseresznye levével.
 
HarmoNet tipp: Szilveszteri buli kaja >>Eperbólé Elkészítés:
Egy nagy tálba beleöntöd az epret, a cukorral vegyítve,majd, tedd hűtőbe 2 órára. Ezt követően az előhűtött borral és pezsgővel öntsd fel és óvatosan keverd össze. Ha még pikánsabbá szeretnéd varázsolni, reszelj bele egy fél citrom héját. Mindig hidegen kínáld! A pohárba, amibe kiszeded tegyél előtte jégkockát, így aki akar ropogtathat is.

Ütős magyaros 
Hozzávalók:
Elkészítés
A gyümölcsöket a lehűtött borral és a rummal keverd össze és tedd hűtőbe. A pezsgőt pedig csak közvetlenül a fogyasztás előtt öntsd hozzá. Ízlés szerint még a pezsgő előtt cukrot adhatsz hozzá.

Harmonet tipp: Ihat-e a kismama szilveszterkor? Megdöbbentő tények! >>

E.M.