Börtönbe megy a szadista sztár!

Megszületett a döntés Boy George ügyében. A brit popsztár, aki nem először került összeütközésbe a törvénnyel, nyugodtan vette tudomásul a bíró ítéletét. A per során mindenki a saját sztoriját fújta, végül a sértettnek hittek. A botrányos életű egykori énekes megint a rövidebbet húzta.

A vád szerint Boy George 2007 áprilisában falhoz bilincselte, majd lánccal verte Audun Carlsen norvég férfimodellt, akivel az interneten ismerkedett össze. Utóbbi állítása szerint mindez azért történt, mert nem volt hajlandó a Culture Club egykori énekesével szexuális kapcsolatot létesíteni. Boy George köztudottan a férfiakat kedveli, és szívesen vadászik a világhálón. A fiatal modellt is ott ismerte meg, és állítólag a srác kétszer is járt az énekes lakásán, és pénzt is elfogadott tőle. Boy George szerint a modell feltörte a számítógépét és képeket lopott el onnan, ezért vesztek össze, de tagadta, hogy bántalmazta volna a sértettet. „Én túl kövér és gyenge vagyok ahhoz, hogy valakit megláncoljak és ilyen sérüléseket okozzak neki.” – vallotta Boy George.Boy George nem tudta bizonyítani, hogy a férfi hozzányúlt a számítógépéhez, ezzel szemben Carlsennek volt tanúja, aki látta, hogy a férfi pucéran menekül az énekes lakásából, és sérüléseiről volt orvosi látlelet.
Az minden esetre érdekes, hogy ha Carlsen nem volt benne a „játszadozásban”, akkor hogyan kerültek le róla a ruhák, és kezére a bilincs, valamint az is, hogy később miért ment vissza Boy George lakására, és miért fogadott el pénzt? A bíró végül a modellnek hitt, és Boy George 15 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott. Az énekes nyugodtan vette tudomásul az ítéletet, ellentétben családtagjaival, akik közül többen sírógörcsöt kaptak az ítélet kihirdetésekor. 

HarmoNet tipp: Bíróságon Boy George - vajon mi történt a hálószobájában? »»

"A bűncselekmény olyannyira súlyos, hogy csakis az azonnali szabadságvesztés jöhet szóba, mint igazságos büntetés"
– nyilatkozta David Radford bíró. Boy George ügyvédje szerint az énekesnek ebből legfeljebb 7-8 hónapot kell majd valójában letöltenie, arról azonban nem nyilatkozott, hogy nyújtanak-e be fellebbezést. A sztárt korábban, 2006-ban már elítélték kábítószer tiltott birtoklásáért. Boy George akkor is tagadott, ám akkor közmunkára ítélték, amit igazi exhibicionistaként mosolyogva végzett a kamerák kereszttüzében.