Bar Refaeli az idei év Teste!

Az izraeli származású modellt választották ki idén arra, hogy a Sport Illustrated különszámának címlaplánya legyen. A nagy megtiszteltetés révén olyan divatikonok nyomdokába léphet, mint a legendás Elle MacPherson.

2009-es év címlaplánya lett Leonardo Di Caprio barátnője, Bar Refaeli, akit a Sport Illustrated fürdőruhás különszámának borítóján csodálhat meg 66 millió olvasó. Ez a különleges megtiszteltetés csak kivételesen szép, tökéletes alakú modelleknek jut osztályrészül, nem véletlen, hogy Elle MacPherson, aki négyszer szerepelt a címlapon valóságos legendává vált. Idén a 23 éves lánynak jutott ez a szerep, és méltán. Leo jelenlegi barátnője fantasztikus testtel rendelkezik, ám Bar Refaeli mégis meglepődött, amikor megtudta, hogy őt kérik fel címlaplánynak. Természetesen azonnal igent mondott, már csak azért is, mert kedvese is szorgalmazta ezt. Leonardo Di Caprio feltétlenül szerette volna barátnőjét a legnívósabb fürdőruhás magazin elején látni, főleg, hogy ezzel kicsit bosszantani tudja volt kedvesét, a brazil modell Gisele Bündchent.

A fotók igen kacérra és szexisre sikerültek, Bar Refaeli nem sokat takargat magából. Apró, kötött bikinikben pózol, félig lehúzott alsóval, áttetsző felsővel. Persze nincs is mit elrejtenie, legfeljebb amennyit a törvény megkíván, no és a jó ízlés. Hogy ehhez mit szól Leo? Hát fürdőzik az elismerésben, és jót mulat az irigyein!
 


HarmoNet tipp: Visszavonul minden idők legszebb modellje>>