Végzetes Valentin: Szerelmi horoszkóp - Csábítás, hódítás, varázslatok jegyek szerint!

Mi vár rád a szerelemben 2009-ben? Hogyan csábíthatod el most a kiszemelt kedvest, s mennyire vagy képes a komoly kapcsolatok vizére evezni? Romantika, szerelem, szex, gyengédség. Az élet legédesebb oldala, a szerelem napjának mágiája.

KOS (Március 21. – Április 20.)
Szenvedélyes vagy a szerelemben, kihívásnak tekinted a flörtöt. Élsz-halsz a kalandokért, - akkor érdemes házasodnod, ha teljesen biztos vagy az érzelmeidben. Partnerednek mindig újat kell nyújtania számodra.

Így hódíts: a várakozás nem a Te világod! Ha túl sokat kell finomkodni, akkor teljesen elveszítheted az érdeklődésedet. A legszívesebben azonnal kimutatnád az érzelmeidet és a vágyaidat!

2009-ben: izgalmassá válik a szerelmi életed, sok új flörtre lesz lehetőséged. Nem fogsz unatkozni, garantáltan sok kalandban lehet részed!

Szerelemre alkalmas időszak: az ősz kiváló az ismerkedésre, különösen a szeptember hónap alakulhat kellemesen és élvezetesen!

Szerelmi varázslatod: süss süteményt! Rakd ki a saját és kedvesed nevének kezdőbetűit, a sütik tetejére (pl. apró cukorkából), s helyezd szorosan egymás mellé a sütőlemezre.

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Akkor élvezed a szerelmet igazán, ha kedvesed partner az élet élvezeteiben. Fontos, hogy jókat egyetek és táncoljatok, de a szex sem utolsó szempont számodra! Igazi ínyenc vagy: mindig a legjobbat választod.

Így hódíts: lassan és kitartóan nyerd el kedvesed szívét! Úgysem szereted a könnyen kapható alkalmakat, csak kiábrándítana, ha szerelmed azonnal kötélnek állna!

2009-ben: egy munkahelyi kaland kelti fel az érdeklődésedet. Nem akarsz bonyodalmakat, de nehezen állsz ellen a kísértésnek.

Szerelemre alkalmas időszak: az ősz szenvedélyes élményeket tartogat, így érdemes az utószezonban nyaralnod!

Szerelmi varázslatod: csináltass az ötvös mesterrel egy arany szív medált, amelyet rózsakvarc kő díszít. Így könnyedén teszel szert olyan kapcsolatra, amely érzelmeken alapul. 

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Kíváncsi természeted sok kalandot, viszonyt hozhat neked. Mindig új élményekre van szükséged, az unalmas kapcsolatból hamar kimenekülsz. Partnered jól teszi, ha mindig új programokat talál ki.

Így hódíts: a nyitottság mindig a legvonzóbb tulajdonságaid közé tartozott. Vidd el a kedvest kiállításra, moziba és színházba. Így legalább Te is jól érzed magad. Olyan partnert válassz, aki hajlandó kimozdulni otthonról.

2009-ben:
a könnyed kapcsolatok időszakát éled, sok új lehetőséget kapsz a flörtre és a kalandra. A szabadság még fontosabb lesz, - önállónak szeretnéd érezni magad.

Szerelemre alkalmas időszak: néha az esős és szomorkás október is tartogat forró élményeket!

Szerelmi varázslatod: keresd meg a lakásod szerelem sarkát, s díszítsd ki állatfigurákkal. Ügyelj arra, hogy az állatfigurák párban legyenek! Még jobb, ha egymás felé fordulnak, összeérnek.

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Ha szereted partneredet, akkor teljes valódat beleadod a szerelembe. Ám partnerednek nem könnyű elnyerni a szíved. Sok türelem és gyengédség kell ahhoz, hogy igazán megbízz benne.

Így hódíts: egy romantikus vacsora, gyertyafény, áramló érzelmek… Ebben verhetetlen vagy. Ne akarj megközelíthetetlennek, látszani, az úgysem megy neked sokáig!

2009-ben
: a hűség fontos lesz számodra, valójában csak kedvesed boldogsága érdekel. Ha rendben van a kapcsolat, akkor nagyon szép időszak következik életedben. Az ellentéteket 2009-ben érdemes rendezni!

Szerelemre alkalmas időszak:
a tél eleje sok új izgalmat tartogathat számodra, ám most nem akarsz félrelépni!

Szerelmi varázslatod: tegyél hét szál rózsát egy asztalkára, piros színű vázában. Díszítsd fel az asztalkát két piros gyertyával. Tépj ki két rózsaszirmot s írd az egyikre a saját nevedet, a másikra, pedig kedvesed nevét. Gyújtsd meg a gyertyákat!

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Akkor vagy boldog a szerelemben, ha kedvesed folyamatosan csodál. Elegendő elismerés híján máshol keresed a boldogságot. Szereted a hódítást, nehezen állsz ellen a flörtnek.

Így hódíts: mindig Te vagy a legszebb a bulin. Pompás külsőd és kisugárzásod könnyen elbátortalanítja a flörtpartnereket. Nyugodtan kezdeményezhetsz, úgysem tudnak ellenálli!

2009-ben: népszerű leszel, teljes ragyogásodban tündökölsz. Rengeteg bókot kaphatsz, szinte csak válogatnod kell a vonzóbbnál, vonzóbb partnerek között. Most nagyon elbízhatod magad!

Szerelemre alkalmas időszak: 2009. kiváló lehet a szerelemre, de talán az év vége hozza meg a legjobb partnert!

Szerelmi varázslatod: vásárolj két piros gyertyát, s tedd szorosan egymás mellé őket. Gyújtsd meg a gyertyákat, s figyeld, hogy miként olvadnak össze. Amíg a gyertyákat nézed, mondd ki hangosan a vágyaidat!

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Visszafogottnak és hűvösnek tűnsz, de ha kedvesed türelmes, akkor jóval többet nyújtasz a szerelemben, mint amennyit a kapcsolat elején remélni lehetett… Ám az égig érő lángolás nem a Te világod!

Így hódíts: nem vagy könnyen kapható zsákmány, és éppen ez a legvonzóbb tulajdonságod. Elsősorban azok akarnak becserkészni, akik egyébként is a kihívást keresik. Dolgozzanak meg a kegyeidért!

2009-ben: végre veszed a bátorságot és kezdeményezel! Ha egy igazán vonzó emberrel találkozol, akkor ragadd meg az alkalmat!

Szerelemre alkalmas időszak:
az év vége hozza meg az igazán perzselő szerelmet, nézzenek jól körül a szilveszteri bulin!

Szerelmi varázslatod: vásárolj egy olyan kagylót, amelynek megvan mind a két fele. Írj egy kis papírt, amelyen felsorolod, hogy leendő kedvesednek melyek lesznek a pozitív tulajdonságai. Helyezd a cetlit a kagylóba, s illeszd össze a két felét.

HarmoNet tipp: Heti HarmoNet horoszkópok >>

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Nem tudod elképzelni az életet szerelem és párkapcsolat nélkül. Mindig szükséged van arra, hogy legyen melletted valaki. Igaz, előfordulhat, hogy több vasat is tartasz a tűzben…

Így hódíts: hihetetlenül elegáns vagy, s még a legapróbb részlet is rendben van rajtad. Néha olyan kalandokba is belemész, amelyeket megbánsz. Tanulj meg végre nemet mondani!

2009-ben: felpezsdül az életed, esetleg előfordulhat, hogy új szerelem köszönt rád, de közben még megvan régi kedvesed is…

Szerelemre alkalmas időszak: a legjobban 2009. elején élvezed a szerelmet, ha szenvedélyre vágysz, akkor ragadd meg az alkalmat!

Szerelmi varázslatod: borítsd el piros szívekkel az életedet! Jó, ha mobiltelefonodat is elözönlik a szívek – lehetőleg párosával –, s a laptopodat is borítsák el a vörös rózsák és a lángoló szívek. Így valóban kapsz majd szerelmes SMS-t, vagy E-mailt.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Szenvedélyes, de egyben hűséges is vagy. Arra vágysz, hogy egyetlen társsal élhesd meg a végtelen szerelmet. Nagyon mély a lelked, bár ez egyáltalán nem látszik!

Így hódíts: neked semmilyen praktikára nincs szükséged. Inkább az jelenthet gondot, hogy miként szabadulj meg fanatikus rajongóidtól. Elég akarnod, és bárki kötélnek áll.

2009-ben: ha jó a szerelmi a kapcsolatod, akkor még erősebbé válhat az érzelem! Most teljesen egymásra hangolódhattok kedveseddel!

Szerelemre alkalmas időszak:
az év eleje hozhatja a legforróbb élményeket! Kivételesen szánj időt a bulikra is!

Szerelmi varázslatod: hintsd be a küszöbödet sóval. Közben mondd el hangosan, hogy milyen legyen leendő kedvesed! Így nemsokára meglátogat, akire vágysz, - új szerelem köszönt rád!

NYILAS (November 22. – December 21.)
Óriási lelkesedéssel veted bele magad a szerelembe, ezért minden perc élmény lehet, amit kedveseddel tölthetsz el. Túlzásokba eshetsz a szerelmi zálogok, ajándékok tekintetében!

Így hódíts: érdekes vagy, minden randi felejthetetlenül izgalmas veled. Bátran öltözz fel a saját stílusodnak megfelelően. Vidd el a kedvest egzotikus éttermekbe, vagy színházba, kiállításra.

2009-ben: elsősorban partneredre figyelsz, - ebben az évben nem a kalandok érdekelnek. Megerősítheted, kellemesebbé teheted a párkapcsolatát.

Szerelemre alkalmas időszak: a nyár bővelkedik szerelmi élményekben, amelyeket kedveseddel oszthatsz meg. Június végén különösen egymásra hangolódhattok.

Szerelmi varázslatod: ha riválisod akadt, s újra teljes egészében birtokolni szeretnéd kedvesed szívét, akkor „fagyaszd le” az új érzelmet kedvesed szívében. Írd fel egy kis cetlire a csábító nevét, s helyezd a mélyhűtőbe.

HarmoNet tipp: HarmoNet párhoroszkóp >>

BAK (December 22. – Január 20.)

Visszafogottságod, hűvös stílusod kihívást jelenthet partnerednek. Különösen azok találnak vonzónak, akik nem szeretik a könnyen kapható alkalmakat. Szerelmedért és bizalmadért nagyon meg kell küzdeni!

Így hódíts: visszafogottságod és szigorú viselkedésed miatt csak a legmerészebbek, legelszántabbak tudnak becserkészni. Ők érzik, hogy keménységed mögött igazi kincset rejtegetsz.

2009-ben: még inkább megerősödik a párkapcsolatod, akkor leszel igazán boldog, ha jó a hangulat otthon.

Szerelemre alkalmas időszak: július második felében szép szerelmet, új flörtöket találhatsz. Időzítsd erre az időszakra a nyári utazást!

Szerelmi varázslatod
: vágj félbe egy szép, piros almát, s a két fele közé tegyél egy papír cetlit, amelyre a saját és kedvesed nevét írtad fel. Illeszd össze az alma két darabját, s csomagold fóliába. Tartsd egy éjszakán át az ágyatok alatt

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Mindig szeretnéd megőrizni a szabadságodat, így nem tűröd, ha kedvesed „pórázon” tart. Ha úgy érzed, hogy be akar zárni, akkor szinte azonnal kilépsz a kapcsolatból. Ha meghagyja az önállóságodat, akkor érdekes szerelmi partner vagy.

Így hódíts:
a bohém életvitel és az extrém stílus igazán vonzóvá tesznek. Akkor sikeres a hódítás, ha párod a barátaidat is megkedveli. Mutasd be Őt a régi barátoknak!

2009-ben: szerelmi téren kiemelkedő lesz az év, sok izgalmas, új lehetőségre számíthatsz. Egész évben vonzó leszel!

Szerelemre alkalmas időszak: augusztus első felében szinte csak válogatnod kell a vonzó partnerek között!

Szerelmi varázslatod: vegyél egy vörös bársonnyal bevont kis dobozt, lakattal. Tedd bele kiszemelted elcsent hajszálát, és a nevének kezdőbetűit, kis papírlapon. Zárd be, s a lakat kulcsát aranyoztasd be. Ezután mindig hord a nyakadban!

HALAK (Február 20. – Március 20.)

Akkor virulsz igazán a szerelemben, ha párod sok gyengédséggel vesz körül. Nagyon érzékeny vagy, - könnyű belegázolni a lelkedbe. Ilyenkor eltörik a mécses, s párodnak kell megvigasztalnia.

Így hódíts: nem kell leplezned az érzékenységedet! Úgysem tudod eljátszani a megközelíthetetlent! Inkább keress olyan partnert, akinek szintén fontos a gyengédség és a romantika!

2009-ben: ha tartós kapcsolatban élsz, akkor csak párod igényei fontosak számodra. Hajlamos leszel arra, hogy a saját vágyaid háttérbe szorítsd, szerelmed kedvéért.

Szerelemre alkalmas időszak:
augusztus második felében feltámadhat életedben a szenvedély, - nagyon vonzó partnert találhatsz.

Szerelmi varázslatod: egy pohár vízbe tegyél annyi rózsaszirmot, ahány betűből kedvesed keresztneve áll. Jól kevergesd el – jobbról, balra – s közben gondolj szerelmedre. Idd meg a felét, este lefekvés előtt, aztán a másik felét reggel! 

Hónapok I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII.
Randi/romantika 1. 2. 6. 7. 10. 11. 12. 13. 16. 17. 21. 22. 28. 29. 30. 2. 3. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 17. 18. 19. 26. 26. 1. 2. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 16. 17. 18. 24. 25. 29. 30. 2. 3. 4. 5. 13. 14. 20. 21. 22. 25. 26. 29. 30. 1. 2. 5. 6. 7. 10. 11. 12. 18. 19. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30. 6. 7. 8. 14. 15. 19. 20. 23. 24. 25. 26. 29. 30. 4. 5. 11. 12. 13. 16. 17. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 31. 1. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 17. 18. 19. 20. 23. 24. 27. 28. 29. 4. 5. 9.  10. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 24. 25. 1. 2. 6. 7. 10. 11. 12. 13. 17. 18. 21. 22. 28. 29. 30. 2. 3. 6. 7. 8. 9. 10. 13. 14. 17. 18. 19. 25. 26. 30. 1. 4. 5. 6. 7. 10. 11. 15. 16. 22. 23. 24. 27. 28. 31.