Mi a divat a nászéjszakán és a menyasszonyi ruha után 2009-ben

Biztos mindenkiben felmerül a kérdés, aki esküvőre és nászéjszakára készül, hogy mit vegyen fel éjszakára? Utánanéztünk a lehetőségeknek. Nem csak a hálószobában hordható, hanem az éjfél utáni szexis menyecskeruháknak is. A divat nagymesterei olyan alkotásokkal is büszkélkedhetnek, melyeket akár a nászéjszakán, vagy menyecskeruhaként is lehet bátran hordani. A legszexisebb csipkés alsóneműtől a romantikus ám buja pulóverig vagy a haute couture ruháig találhatunk magunknak valót a trendi darabokból.

Kocka
Lassan búcsút mondhatunk a csíkos ruhadaraboknak – az idei évben ugyanis a kockás hódít! A legnépszerűbb viselet természetesen a skótkockás ebből nászéjszakára választhatod a diáklányos miniszoknyát vagy a fehérneműt. A rakott szoknyás változatot azonban csak azoknak ajánljuk, akik vékony combbal, és keskeny csípővel rendelkeznek. Akkor sem kell lemondanod a kockás mintáról, ha van rajtad némi felesleg, csak ez esetben válaszd a lefelé bővülő fazont legyen az menyecskeruha vagy esküvő után az éjszakára felvett ruhadarab.

Dekoltázs

Nagyon fontos része a női testnek. Legyen finoman ívelt vagy bátran mély, mindenképp odavonzza a tekintetet. Mutasd meg, amid van kellően eltakarva ugyanakkor merészen megmutatva. Ha minden, kilóg belőle az sem nyújt kellemes látványt ugyanakkor, ha semmi sem látszik és zárt nyakú ruhát viselsz az is lehangoló tud lenni a legtöbb férfi számára. Az arany középút itt is igaz. A Grammy díjátadón számos változattal találkozhattunk, hiszen nagy divat a női idomok kiemelése.

Cicanadrág

Egy felmérésből kiderült, hogy a férfiak nagy része kedveli a cicanadrágot, szerintük odavonzza a tekintetet és beindítja a fantáziát. Akár egy babydoll alá is felveheted tűsarkú papucsod mellé az éjszaka kedvcsináló darabjaként. Mivel számos, különböző stílusú, színű és mintájú cicanadrágot lehet már kapni, jól feldobhatsz vele bármilyen hálóruhát, hálóinget, vagy miniszoknyát. Bátran hordj hát cicanadrágot, a megfelelő kiegészítőkkel társítva biztos nyerő leszel.

HarmoNet tipp:
Színorgia: Stílus és trend - 2009 tavasz-nyár >>

Menyecske ruha

Gyönyörű vörös és bordó textilek, csipkék között válogathatsz és találd meg te is álmaid menyecskeruháját, hogy a menyasszonyi ruhát levetve egy újabb gyönyörű ruhába bújhass majd a nagy napon! Ehhez az anyagválasztáson is sok múlik. Kényelmes puha és kellemes anyag azért jó, mert érintése már a nászéjszaka előszele lehet. Lehet kicsit szexis, kicsit kihívó vagy elegánsan erotikus. Válassz személyiségedhez illő ruhát, amiben csábítónak érzed magad. Keresgélhetsz a nagy divatszalonok tavasz – nyári kollekcióiból is, hiszen a piros divatba jött ismét és számos híres tervező állta elő ilyen a darabokkal például a Dior is.

Fehérnemű

Alakodhoz és méretedhez megfelelő fehér és piros kollekcióra is szükséged lesz. Lehet leheletvékony pánttal bolondított tanga vagy francia fazonú bugyi. Fehérbőrűeknek a menyecskeruhához és a vadító éjszakához illő pirosat javaslom színben, de megfelelő a mélyebb tónusú rózsaszín vagy pink is. Sötétebb bőrszínnél a világos rózsaszín vagy a menyasszonyi ruhával passzoló fehér, bézs árnyalatok előnyösek. Melltartónál rendkívül fontos, hogy ne buggyanjon ki semerre belőle a domborulat vagy ne keltsen lapos mell hatást. Az idomok legyenek kiemelve. Az idei év divatja ugyanis a női formákat hangsúlyozza. Rendkívül szexi és nagy divat a fűző vagy míder. Ezekből mindenképp érdemes beszerezni a nagy alkalomra. Egy, a szoknya alól nem titokzatosan kivillanó, csipkés szegélyű combfix a legtöbb férfit lázba hozza. Ez a ruhadarab az elegáns öltözék része. Haute couture ruhához csak ilyet vegyél fel. Mozogj benne kecsesen, és érezd, hogy úri hölgy. Chanel darabokhoz kiváló.

HarmoNet tipp:
Stílus, ami örök - Divatbemutató a retro jegyében >>

A hálószobában

Ugyan már előbb is említettem hálószobában is hordható darabokat, most hadd szóljak a babydollról. Ezek közül rengeteg olyan létezik, ami szűzies és meghitt is egyben. Lágy esésű selymes tapintású darabok amik ehhez a meghitt alaklomhoz illők. Megfelelő darab a megfelelő emberen. Rövid, A-vonalú, csipkés, kissé áttetsző matériából készült kombiné vagy ruhácska igazán vadító tud lenni. Testalkattól függetlenül bárki viselheti, mivel ez a ruhadarab a csípőt jótékonyan takarja, a mellet pedig szexin kihangsúlyozza, nagyot nem lehet hibázni. Kiváló a menyecskeruhához passzoló piros színű, ami lehet csipkés, skót kockás, halványan áttetsző fantáziádra és kreativitásodban bízva válassz olyat, amiben jól érzed magad.

Magas sarkú

A magas sarkú cipők kiemelik a vádli formáját és szexis kecses járás látványával ajándékozzák meg a kíváncsi tekinteteket. A férfiak nagy része a lapos papucsok, slampos bakancsok vagy saruk helyett magas sarkú cipellőket látna szívesebben a nőkön.