Klapka György megviccelte vendégeit

A Hal a tortán e heti sztárszakácsai nagyon készültek a szerda estére, mert Klapka György kaviárt, homár levest és langusztát ígért a társaságnak. Az exkluzív ételek helyett azonban más került asztalra, de végül senki nem bánta az ismert üzletember poénját, akiről kiderült, rutinosan mozog a konyhában.

Klapka György bár különleges ételeket ígért vendégeinek, egy egyszerű, ám annál finomabb menüt szolgált fel. „Poénra vettem a vendéglátást. A beígért kaviár, homár és languszta helyett egy egyszerű fokhagymalevest és paprikás krumplit készítettem.” – vallotta be az üzletember, aki a gazdasági világválság miatt döntött a 3600 Forintból elkészíthető ételek mellett. – „Mindenki meglepődött, de végül jól jött ki a dolog. Nánási Pali például azt mondta, hogy nem eszik fokhagymalevest, de megkóstolta és nagyon ízlett neki is. Szeretek és tudok is főzni. Karácsonykor például mindig én sütöm a bejglit.” – tette hozzá Klapka György, aki a piacon alkudozva vásárolt be.


A paprikás krumpli mellé a vendéglátó zenészeket hívott, hogy igazi buli hangulat legyen. „Imádom a cigány zenét és ehhez a menühöz nagyon jól illet is. Szeretek mulatni, de sajnos nagyon ritkán van rá időm, így ez most jó apropó volt.”mesélte Klapka György, aki Ágnest fel is kérte táncolni.