Preventív gerincgimnasztika - Tartást ad!

Ha ülőmunkát végzel, jó eséllyel valamilyen átmeneti, vagy állandó gerincproblémád van. Ha derék és hátfájásod rendszeres, gyere és próbáld ki preventív programunk!

A népesség jelentős százaléka szenved állandó hátproblémáktól.
Nem is olyan régen a gerinc és hátproblémák csak az idősebbeknél fordultak elő. Ma ezekkel  a problémákkal már az egészen fiatalok, sportolók is küszködnek.

A gerincproblémák kialakulásának főbb okai: Ide sorolható tünetek a gerinc leggyakoribb betegségei:
HarmoNet tipp:
Gerincferdülés, gyógytorna, fűző >>

A
megoldás kulcsa a megelőzés. Rendszeres gerinctréninggel, intenzív has, far és hátizom erősítéssel ezek kialakulása kivédhető. Tudtad, hogy a  gerinc és a test tartó izmainak az állapota, befolyásolja mindennapi tevékenységünket, pszichikai és fizikai és még a lelki állapotunkat is.A folyamatosan és rendszeresen végzett gerincgimnasztikával

Edzéseink helyszíne:                                                                                                                                    Szúrja jógastúdió >>                                                                                                      
Sporttemplom >> 
Egyéni megoldás, otthonodban, igény szerint

HarmoNet tipp: A gyógytornász válaszol >>

Nem vagyok képzett gyógytornász, ezért a speciális gerinc problémákat nem tudom kezelni. Ezen eseteken csak akkor tudok segíteni, ha a gyógytornász által előírt tornát már végigjárta és megfelelő az állapota arra, hogy fitness teremben végezzen erősítő jellegű gyakorlatokat a gerinc melletti izmai megerősítésére. Továbbá, mindenképpen kérem a gyógytornásza által előírt javallat és ellenjavallatokat a végzendő gyakorlatokra vonatkozóan!